Hoppa till sidans innehåll

24/1 - Lunds BK förlänger lånet av Erik Pärsson

24 JAN 2014 18:34
Idag står det klart att Lunds BK förlänger lånet av Erik Pärsson från Malmö FF. Totalt blev det 23 matcher, varav tolv inhopp, och fyra mål förra året för den 19-åriga anfallstalangen.
  • Skapad: 24 JAN 2014 18:34

Det står nu klart att det blir ett år till i Lunds BK, hur känns det för dig?

- Jo det känns faktiskt jättebra, jag känner mig sjukt motiverad inför den nya säsongen. Den förra säsongen var mitt första år och nu kommer det året som jag verkligen ska blomma ut, känner jag.

Vad var avgörande för ditt beslut?

- Jag hade lite snack med Höllviken och andra lag i division två, men sen var det en av killarna i laget som sa till mig att det är en sjukt stor skillnad mellan ettan och tvåan och det i kombination med att Lunds BK tror på mig var avgörande för mig.

Laget har fått en nygammal tränare, vad tycker du har blivit annorlunda sen Nisse kom in?

- Vi har fått ett mycket bättre tempo på träningen, det känns som att laget är tryggare tillsammans. Nisse säger till om vi inte gör rätt, han är inte så komplicerad som tränare utan väldigt rak på sak och det gillar jag.

Hur är känslan inför året som kommer?

- Känslan är bra just nu, sen är det efter träningsmatcherna som man får se hur laget fungerar och så men just nu känns det bara bra, det gör det.

Vad tror du själv om lagets chanser i Söderettan?

- Om vi fortsätter så bra som vi tränar och folk fortsätter att utvecklas tror jag nog att vi kan vinna serien eller åtminstone ta oss till kval, vi har ju en bra mix av rutin och unga i laget så det känns riktigt bra inför den kommande säsongen.

Skribent: Foto: Lars Edsheim
Lunds BK - Div 1 Södra, herrar
Klostergårdens Idrottsområde, Nordanväg 22
222 28 Lund
Telefon: +460462111515
E-post: This is a mailto link

Denna hemsida används inte längre!

Postadress:
Lunds BK - Fotboll
Klostergårdens Idrottsområde, Nordanväg 22
22228 Lund

Kontakt:
Tel: +460462111515
E-post: This is a mailto link