Hoppa till sidans innehåll

30/9 - Lunds BK vs IS Halmia

30 SEP 2013 22:07
Lunds BK föll när Halmia kom på besök
  • Skapad: 30 SEP 2013 22:07

Trots en bra inledning från Krubban så tog bortalaget ledningen två gånger om i matchen och Lund lyckades aldrig vända underläget. Bosse Cronqvist svarade på våra frågor efter matchen.
*****

Dina känslor så här direkt efter matchen?

Det är förstås alltid tungt att förlora, alla spelare och ledare är ju tävlingsmänniskor och idag har vi inga marginaler med oss och det är förstås väldigt tungt för spelarna men jag tycker dem gör det väldigt bra idag. Sett till det hela gör vi trots allt en bra insats och trycker på bra mot dem matchen igenom.

Ni tycktes ändå ha det mesta av spelet i inledningen av matchen, gick luften ur era spelare när Halmia tog ledningen?

Vi inledde definitivt starkast och hade det mesta av spelet, när de gjorde 1-0 tycker jag att vi visar på en mycket bra moral och trycker fram laget och får in en kvittering tre minuter efter, innan dess hade vi två bra lägen också.

Ingav kvitteringen ny energi till laget?

Det gjorde det absolut och vi fick till en riktigt bra avslutning på den första halvleken och kunde gå in till pausvila med ett väldigt stort självförtroende. Det var inga större förändringar man behövde göra i halvtid.

På nytt tog Halmia sedan ledningen, vilka tankar passerade i ditt huvud då?

De gjorde mål redan efter tre minuter så det är klart att det blir en uppförsbacke för oss men jag tycker att vi trummar på och gör det väldigt bra, men lyckas inte få in bollen. Som tränare lider man med spelarna som har en väldigt stor vilja och kämpar på i 90 minuter, men ja – bollen ville inte in idag.

De lyckades hålla undan resten av halvleken och vann matchen med 2-1, finns där någonting i prestationen som ni kommer ta med er till kommande matcher?

Framförallt att vi visar en hög moral inom laget och att vi arbetar mycket hårt, vi skapar mycket lägen, det är vad vi kommer ta med oss, vi gör väldigt mycket som är bra och har flaggan i topp.
*****
Slutresultat: 1-2 (1-1)
Målskyttar: (Självmål)
Gula kort: Pärsson,
Startelva: M. Nilsson – A. Svensson, V. Svensson, Sverrisson (89), Nordbeck – Ilic´, Andersson, Camara Jönsson, Burrniku (82) – Pärsson (80), Osmancevic.
Avbytare: P. Nilsson (mv), A. Persson (89), Dolah (82), Mukanga, Mustafa (80).

Skribent: Text: Lunds BK | Publicering Lars Edsheim
Lunds BK - Ettan Södra 2020
Klostergårdens Idrottsområde, Nordanväg 22
222 28 Lund
Telefon: +460462111515
E-post: This is a mailto link

Denna hemsida används inte längre!

Postadress:
Lunds BK - Fotboll
Klostergårdens Idrottsområde, Nordanväg 22
22228 Lund

Kontakt:
Tel: +460462111515
E-post: This is a mailto link