Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Vill du komma i kontakt med styrelsen, maila till: This is a mailto link


Styrelsens sammanträdestider finns inlagda i kalendern.

 

 

Styrelsen 2015-2016

 

 

Johanna Håkansson Wretling
 

Ordförande: Johanna Håkansson Wretling

Johanna har suttit i styrelsen sedan 2007. Hon har haft många olika funktionärsroller på LCR och har varit både ridskoleryttare, studentryttare och privatuppstallad på anläggningen tidigare. Johanna har numera den egna hästen uppstallad på en anläggning nära hemmet i Flyinge. Sitter som ordförande i föreningen sedan 2014 samt hjälper till i caféet vid våra tävlingar.

bild kommer snart  

Ledamot: Margareta Steding

Margaretha har varit med i styrelsen sedan 2014. Började sin ”ridkarriär” med privatlektioner på LCR hösten 2012 och rider nu som lektionsryttare 2-3 gånger i veckan. Intresset för hästar har funnits längre och då handlar det om de egna galopphästarna. Margaretha är vice ordförande, representerar LCR i HALK och sitter i sekretariatet vid tävlingar.

bild kommer snart  

Kassör: Richard Wahlgren

Richard Wahlgren sitter i styrelsen sedan 2013 som föreningens kassör med ett generellt ansvar för föreningens ekonomi men själva budgetarbetet, bokföringen och boksluten sköts förtjänstfullt av anställd personal och verksamhetschefen. Richard är utbildad ekonom från Lunds universitet. Han har enträget ridit en eller ett par gånger i veckan på LCR ridskola i 25 år och med entusiasm deltagit i flera klubbtävlingar. Vid större tävlingar sitter han gärna som tidtagare i domartornet eller så möter du honom bakom grillen vid serveringen.


 

 

Bild kommer snart  

Ledamot: Marie Morgensterns Folin

Marie har suttit en mandatperiod i styrelsen för LCR och har de senaste åren även varit engagerad i klubbens tävlingsorganisation (TOrg). Arbetet i TOrg har främst varit med cafébiten vilket också inkluderar att se till att alla våra duktiga, ideella funktionärer håller sig mätta under de ibland långa tävlingsdagarna. Marie syns ofta på anläggningen då familjens häst Beat It bor där. Beat It tävlas i dressyr av Marie och i hoppning av dottern Meja.

Emma Persson
 

Ledamot: Emma Persson 

Rider som lektionsryttare på LCR. Redaktör för Stalltipset sen lång tid tillbaka. Emma har suttit i styrelsen sedan 2004 och är nog nummer två i ligan över flest antal år!

E
 

Ledamot: Elisabet Hammarlund

Rider som lektionsryttare på LCR och ibland på familjens häst Leo som står i privatstallet. Är mamma till två ridande döttrar som är aktiva i TÄS respektive BUS.

Bild kommer snart  

Ledamot: Petronella Gottholdsson

Petronella har suttit i styrelsen sedan 2013. Hon är privatryttare med delägd häst uppstallad på anläggning strax utanför Lund och åker till LCR regelbundet för träning. Hon har även ridit som lektionsryttare under flera perioder sedan studenttiden. Petronellas sitter i sekretariatet vid tävlingar samt är styrelsens sekreterare.

Anna Karlsson  

Ledamot: Anna Karlsson

Anna valdes in i styrelsen som ledamot 2011, och driver sedan en tid frågor om att aktivera och engagera medlemmar. Hon har ett stort intresse för hästar, ridsport och föreningsliv. Rider tre gånger i veckan på ridskolan, vilket fungerar fint att kombinera med familjen och arbetet som trafikplanerare. Anna är mycket förtjust i LCR som förening, med sin vänliga och välkomnande atmosfär!

Bild kommer snart  

Representant för LARS (Lunds Akademiska Ryttarsällskap):

Kajsa Stoll Kuroczik

Bild kommer snart  

Representant för BUS:

Linnéa Hansson

Blev invald i Barn- och Ungdomssektionen 2012 som kassör och valdes 2015 till ordförande. Under nio år så har hon ridit en eller flera dagar i veckan på LCRs ridskola, gått på fritidset och har även haft medryttarhästar i privatstallarna. Hon trivs alldeles utmärkt på LCR med trevligt folk, mysiga stallar och en härlig miljö. Förutom LCR så går hon även andra året på Naturvetenskapslinjen på gymnasiet och är med som ridskoleelev i Talang Skåne 2014-2015.Revisor: Magnus Persson

Revisorssupleant : Hanna Rasmark
Lekmannarevisor:  Johan Östlund

 

Valberedning: Jonathan Kruger, Cecilia Perklev, Kristina Eriksson Stenström

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:38 Skribent: Johanna Håkansson Wretling

Färs & Frosta Sparbank

Postadress:
Lunds Civila RF - Ridsport
Att: Kansli, Getingevägen 15
22241 Lund

Kontakt:
Tel: 046136477
Fax: 046151435
E-post: This is a mailto link

Se all info