Hoppa till sidans innehåll

Avbokning / igenridning / Drop-in


Avbokning/igenridning
·       För att få rida igen måste avbokning ske innan klockan 10.00 samma dag som den aktuella ridlektionen. Vet du att du ska vara borta kan du meddela det i god tid så att vi kan planera hästarnas arbete på bästa sätt. Du kan även rida igen i förtid.
·          Du avbokar genom att logga in på Kundinloggningen och avboka din ridning eller ringa in på telefon nummer 046-136477. Ange då namn samt dag och tid som du rider. Det är inte godkänt att avboka via mail då den inte kollas varje dag.
·          Igenridning sker i 11 grupp på fredagar klockan 09.00 eller i 8 grupp söndagar klockan 14.00 och bokas genom att du skriver upp dig i pärmen i den gruppen (fredag eller söndag) som du vill rida eller via telefon. Pratar du in din bokning på telefonsvararen så var noga att ange ditt telefon nummer. Vi ringer tillbaks om det inte finns någon plats. Det går endast att boka plats i gruppen samma vecka som man planerar att rida. 
·          När du bokar igenridning måste du ange din ordinarie ridtid och dag.
·          Man får rida igen tre gånger/termin och då gäller inte avbokningar på teori pass, sitsträningar eller under teoriveckan. Man måste rida igen samma termin som den avbokade lektionen.
 
För er som rider ponny
·        Under terminen ommer det vara kontinuerliga igenridningstider för ponny. Då gäller samma som ovan förutom att tiden är 16.00. Vilka söndagar det är ser du längre ner på denna sida.
 
OBS! Även om du inte får rida igen din lektion när du ringer in för sent vore vi tacksamma om ni alltid ringer vid förhinder. Detta för att våra hästar ska gå lika mycket och ha det så bra som möjligt.
 
 Ponny datum
Vi har delat upp igenridningsgrupperna i två nivåer. Det finns tyvärr inte möjlighet för nybörjare att rida igen då det kräver att man kan rida själv i en ny grupp.
 
Tänk på att skriva upp er i tid då det endast är åtta platser i gruppen. För att vara säker på att komma med är det bäst att ringa på måndag morgon. Man kan bara boka igenridning samma vecka.
 
Rid gärna igen i förtid om ni har möjlighet till det för att alla inte ska rida igen sista veckan.
 
Igenridnings datum VT-16
31/1 Turkos och rosa grupp
7/2 Orange, röd och blå grupp
14/2 Turkos och rosa grupp
21/2 Orange, röd och blå grupp
28/2 Turkos och rosa grupp
10/4 Orange, röd och blå grupp
17/4 Turkos och rosa grupp
24/4 Orange, röd och blå grupp
22/5 Turkos och rosa grupp
29/5  Orange, röd och blå grupp
5/6 Turkos och rosa grupp
12/6 Orange, röd och blå grupp
 
Hoppspecial grupper
För att rida i någon av våra hoppspecial grupper vill vi att man dessutom rider i en vanlig grupp en gång i veckan. Detta för att våra elever skall få en så bred ridutbildning som möjligt. Man kan inte hoppa på igenridning även om man rider igen för en hoppgrupp.
 
Inställda lektioner, teorilektioner
Ordinarie ridning är ersatt av teori under teoriveckan, se aktivitetskalendern för information om tidpunkt för teoriveckan. På teoriveckan finns andra aktiviteter att anmäla sig till. Du faktureras vanligt lektionspris denna vecka men väljer själv vilken eller vilka aktiviter du vill delta i. (Ridning under teoriveckan debiteras extra.)
Två ordinarie lektioner per grupp och termin sker i form av teorilektioner/sitsträning.
I händelse av sjukdom hos lektionshästarna, eller svår väderlek som äventyrar säkerheten för hästar och ryttare, ersätts ridlektionerna med teorilektioner.
 
Drop in-ridning
LCR erbjuder också drop in-ridning för alla som löst medlemsavgift. Du kan komma de veckor det passar dig och behöver inte binda upp dig för en hel termin. Man anmäler sig på samma sätt som till igenridningen, genom att skriva upp sig i pärmen eller ringa 046-136477. Man kan prata in på telefonsvararen. Vi ringer upp om det inte finns plats, så glöm inte att lämna telefonnr. Tänk på att komma en halvtimme innan lektionen börjar, eftersom hästen ska göras i ordning. Lektionerna hålls på fredagar kl 9.00 pris 200:- och söndagar kl 14.00 pris 250:- (max 8 elever).
Bokning av drop-in kan ske from måndag samma vecka du vill rida.
Rida extra 
Om det finns ledig plats i en grupp och instruktörerna har gett klartecken i förväg samt meddelat kontoret, kan du rida extra i denna. Du betalar ordinarie lektionspris + 10 kr med kort till instruktören. Ordinarie lektionspriser hittar du i prislistan.

Privatlektioner
I den mån belastningen på hästarna tillåter och instruktörerna har tid, finns det även möjlighet att ta privatlektioner. LCRs instruktörer har stor erfarenhet och kunskap vad gäller privatträning. Är du intresserad, tar du själv kontakt med den instruktör som du vill rida för.

Privatlektioner erbjuds i första hand på,
-måndagar för Peggy, This is a mailto link
-tisdagar för Sofie, This is a mailto link
-fredagar för Elin, This is a mailto link 
De måste vara klara senast 15.30 för att hästarna ska hinna äta em innan lektionerna börjar. 

Priset är för närvarande på häst 420 kr för en person, 370 kr för två och 320 kr för tre. På ponny är motsvarande priser 320 kr, 270 kr och 220 kr.
 
Specialarrangemang
Föreningen kan även erbjuda specialarrangemang för företag, grupper och enskilda. Ta kontakt med oss under "Kontakta LCR" för att diskutera dina/era önskemål.
Uppdaterad: 18 JAN 2016 15:24 Skribent: Martina Jönsson

Färs & Frosta Sparbank

Postadress:
Lunds Civila RF - Ridsport
Att: Kansli, Getingevägen 15
22241 Lund

Kontakt:
Tel: 0730661009
E-post: This is a mailto link

Se all info