Hoppa till sidans innehåll

Lunds KK - Konståkning

Lunds konståkningsklubb erbjuder både konståkningsträning från nybörjare upp till elitnivå och en skridskoskola för dig som bara vill lära dig åka skridskor.

 

Skridskoskola

I skridskoskolan är syftet först och främst att lära sig grunderna i skridskoåkning. Efterhand som du klarar märkeskraven, kan du gå vidare i fortsättningsgrupperna. Vi har också en konståkningsskola som fokuserar lite mer på konståkning redan från början. I skridskoskolan tränar man en till två gånger i veckan och i konståkningsskolan tränar man tre gånger i veckan. Konståkningsskolan är tänkt som en mjukstart in till konståkningsträningen.

Vill du har mer information så mailar du Skridskoskolan på This is a mailto link.

Konståkning

Vill du satsa mer för att så småningom tävla i konståkning, så är du välkommen att träna i konståkningsklubben. Vi har träningsgrupper från nybörjare upp till elit. I år har klubben fyra åkare i Elitserien, samt åkare i tävlingar på samtliga nivåer (A-C). Man behöver inte ha gått i skridskoskolan för att börja i klubben. Det är mer en fråga om hur mycket man vill satsa redan från början. Nybörjargrupperna tränar ca 3 dagar i veckan och de högre grupperna mer. Huvuddelen av träningarna är på vardagseftermiddagar/kvällar.

Vill du veta mer om konståkning i Lunds KK så mailar du This is a mailto link.

 

Nyheter

Aktuellt från Lunds KK

 
2019-12-06
Lunds KK önskar åkare, funktionärer och publik hjärtligt välkomna till Lundaskäret 7-8 december i Lunds Ishall. Startlistor finns nedan.
 
2019-11-28
Helgen 7-8 december anordnar LKK tävlingen Lundaskäret. I länken nedan ser ni preliminärt tidsschema. UPPDATERING: Startlistorna för Lundaskäret finns att ladda hem som pdf i den andra länken.
 
2019-11-18
Måndagen 18/11 arrangerar Lunds KK tävling i Skåne-Juniorserien. Tidsschema: 17.00 Lottning i Lunds ishall 17.30 Skåneserien (4) 17.50 Juniorserien TKK-LKK (6) 18.15 Juniorserien MKK-LSK (3) 18.30 SLUT
 
2019-11-13
Torsdag 14/11 är det test i Lunds ishall. Testträningen börjar 15.30. Testet börjar 16.00. Se vidare i testschemat.

Sponsorer / Samarbetspartners:

 

 

imagesCA0NUYCX

 

POI

Sparbanksstiftelsen Finn

 

  

 

 

 

facebook-logo

Postadress:
Lunds KK - Konståkning
Ishall / Sparbanken Skåne Arena, Stattenavägen
22228 Lund

Besöksadress:
Lunds ishall, Stattenavägen
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info