Hoppa till sidans innehåll

Lunds konståkningsklubb söker tränare

15 MAR 2020 16:28
Lunds Konståkningsklubb söker nu konståkningstränare för timanställning till sin ordinarie verksamhet.
  • Skapad: 15 MAR 2020 16:28

Arbetsuppgifterna består av att vara tränare på isen för en del av våra konståkningsgrupper samt i vissa fall vara medföljande tränare på tävlingar. Vi behöver även någon som kan hoppa in extra vid sjukdom eller när våra andra tränare är på tävling med våra åkare. Vi förväntar oss också att du, under huvudtränarens ledning, aktivt deltar i planering och organisering av träningen. Vår verksamhet bedrivs i Lunds ishall, en del av Sparbanken Skåne Arena. Vår säsong startar i mitten på augusti och håller på fram till slutet på april.

Du som söker har en bakgrund som konståkare och har ett stort engagemang med en vilja och driv att utveckla såväl dig själv som våra tävlingsåkare och föreningen. Föreningens ambition är att erbjuda alla åkare, från nybörjare till A-åkare, optimala möjligheter till utveckling. Du förstår vikten av att anpassa ditt sätt för åkarnas mognadsgrad och förmåga. Du förstår att hälsa, välmående och glädje är viktiga delar för duktiga åkare. Du som söker har dokumenterad tränarutbildning i konståkning och erfarenhet av att ha tränat barn och ungdomar.

Vi ser inget hinder i att du har engagemang i flera konståkningsföreningar.

Är du intresserad? Då vill vi gärna höra från dig till  This is a mailto link för att berätta mer om vår verksamhet och höra vad du vill göra inom klubben! Tränarutbildning är meriterande.

Skribent: Magnus Åström
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer / Samarbetspartners:

 

 

imagesCA0NUYCX

 

POI

Sparbanksstiftelsen Finn

 

  

 

 

 

facebook-logo

Postadress:
Lunds KK - Konståkning
Ishall / Sparbanken Skåne Arena, Stattenavägen
22228 Lund

Besöksadress:
Lunds ishall, Stattenavägen
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info