Hoppa till sidans innehåll

Dokument


Arbetsbok Lustens OK Rev okt-nov2015
Dagordning årmöte 2019_190212
Ekonomisk sammanställning 20151012
FriskaStolpeMedKarta
Först i mål-2017
GDPR Begäran registerutdrag
GDPR integritetspolicy Lustens OK
GDPR registerforteckning Lustens OK
Grön_vit
Grön_Vit 13 juni
Grön_vit 15 aug
Grön_Vit 15maj2018
Grön_Vit 19 juni
Grön_vit 23 april
Grön_Vit 9 maj
grönvit0829
Gul
Gul 23 april
Gul 13 juni
Gul 15 aug
Gul 15maj2018
Gul 19 juni
Gul 9maj
gul0829
Instruktion till arrangör2017
Instruktion till arrangör2018
Instruktion till arrangör2018
Jobbig9maj
Kallelse årmöte 2019_190202
Klubbträning 18_4-17
Lusten Revisionsberättelse 2018
Lustens OK Budget 2019
Lustens OK Resultat och Balansräkningar 2018
Mindre jobbig9maj
Nybacka0604 Anders
Ol 190820
Orange
Orange 23 april
Orange 15 aug
Orange 7500 13 juni
Orange 7500 15maj2018
Orange 7500 19 juni
Orange Lång
orange0829
Orange9maj
Protokoll styrelsemöte 150217
Protokoll styrelsemöte 20130909 Protokoll styrelsemöte 20130909 Kristina Landfors
Protokoll styrelsemöte 20131111 Protokoll styrelsemöte
Protokoll styrelsemöte 20140107 K Lanfors
Protokoll styrelsemöte 20151012
Protokoll styrelsemöte 20151130
Protokoll styrelsemöte 20170219
Protokoll styrelsemöte 20171204
Protokoll styrelsemöte 20180205
Protokoll styrelsemöte 20180212
Protokoll styrelsemöte 20190305
Protokoll_årsmöte_Lustens_OK_20150217
Protokoll_årsmöte_Lustens_OK_20150217
Protokoll_årsmöte_Lustens_OK_20180212
Protokoll_årsmöte_Lustens_OK_20190304
Resultat 13 juni 2017
Resultat 13 juni 2017 med mellantider
Resultat 15 aug 2017
resultat 27 juni
Röstlängd Årsmöte 20180212
Samling Träning 13 juni
Sju banor 23 april
Stadgar för Lustens OK rev 20190304
STADGAR förslag_190112
STADGAR_190304
Styrelsemöte_181209
traning2017
traningsschema-2017_v1.1
traningsschema-2017_v1.6
traningsschema-2018
traningsschema-2018_v1.2
traningsschema-2018_v1.3
träning 15 aug
Träning 27 juni Mölnbacka.Gul
Träning 27 juni Mölnbacka.Orange
Träning 27 juni Mölnbacka.Violett K
Träning 27 juni Mölnbacka.Violett L
Träning 27 juni Mölnbacka.Vit
träning2017
träning2017
träningsinstruktion
Tävlingsprogram 2017
Tävlingsprogram 2018
Tävlingsprogram 2018 rev 180311
Tävlingsprogram 2019
Tävlingsprogram 2019
Valberedning Anders
Verksamhetsberättelse Lustens OK 2015 Verksamhetsberättelse 2015
Verksamhetsberättelse Lustens OK 2018
Verksamhetsplan 2019_190212
Verksamhetsplan 2019_190304
Violett K 13 juni
Violett K9maj
Violett Kort
Violett Kort 15 aug
Violett L 13 juni
Violett L9maj
Violett Lång 15 aug
violett0829
ViolettK 23 april
ViolettK 7500 15maj2018
ViolettK 7500 19 juni
violettKort0829
ViolettL 23 april
ViolettL 15maj2018
ViolettL 19juni
Årsmöteshandlingar 20150218



 Medlemsavgifter 2019

För de som även är medlemmar
i Deje SF eller SISU Forshaga SK:

Vuxna 17 år och äldre 200 kr

Ungdomar 16 år och yngre 100 kr

Övriga: 800 kr

Inbetalas till bankgiro 367-6293

Personuppgifter 

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

 

Dejesfklubbmärkepng1

Postadress:
Lustens OK - Orientering
Kristina Landfors, Smedbacken 10
66731 Forshaga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info