Hoppa till sidans innehåll

Träningsprogram


Klubbträning - Motionsorientering

Vi har fortsatt gemensam ungdomsträning och klubbträning/motionsorientering, på tisdagar. Klubbträningarna kommer att anpassas för så många som möjligt, nybörjare, motionärer och mer erfarna orienterare.

Våra träningar är ett samarbete mellan Deje SF och Sisu Forshaga. Klubbarna ansvarar för ungefär lika många tillfällen under året. I år blir det ingen Pokaljakt för ungdomarna, men det kompenserar vi med att ha träningstillfällen alla tisdagar, dvs även dessa som Pokaljakten var inplanerade på.

I anslutning till HittaUt projektet, så hoppas vi att några ska känna att orientering är ett sjyst sätt att motionera på. Vi har ambitionen att genomgående ha bra banor med likvärdig svårighetsgrad vid varje tillfälle. Vid de klubbträningstillfällen som vi har markerat med "HittaUt Forshaga" i schemat du når via länken här intill, kommer du att få en extra HittaUt Forshaga bonuskod. 

Lars-Ola Westerlund har huvudansvaret för banläggningen vid Dejes träningstillfällen även i år. Björn Engström har samma funktion i Sisu.

Vid varje tillfälle kommer det finnas fem träningsbanor. Avvikelser kan förekomma, men då anslås det här på hemsidan och vår Facebooksida. Vill du läsa mer om svårighetsnivåerna, kolla www.orientering.se.

Banlängd

Svårighetsnivå

Ca 2 km

Grön/Vit

Ca 3 km

Gul

Ca 4 km

Orange

Ca 2,5 km

Violett/kort  (skala 1:7500)

Ca 4,5 km

Violett/lång

 

Schemat i menyn till vänster

Uppdaterad: 26 MAR 2017 09:47 Skribent: Lars-Ola Westerlund

 Medlemsavgifter 2021

För de som även är medlemmar
i Deje SF eller SISU Forshaga SK:

Vuxna 17 år och äldre 200 kr

Ungdomar 16 år och yngre 100 kr

Övriga: 800 kr

Inbetalas till bankgiro 367-6293

Personuppgifter 

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

 

Dejesfklubbmärkepng1

Postadress:
Lustens OK - Orientering
Anders Olsson, Ahlmarksgatan 6b, 1301
65216 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.k-o.olsson@te...

Se all info