Hoppa till sidans innehåll

Träningsprogram


Klubbträning - Motionsorientering

I år gäller gemensam dag för ungdomsträning och klubbträning/motionsorientering. Klubbträningarna kommer att anpassas för så många som möjligt, nybörjare, motionärer och mer erfarna orienterare.

Våra träningar är ett samarbete mellan Deje SF och Sisu Forshaga. Klubbarna ansvarar för ungefär lika många tillfällen under året. Dessutom kommer vi att hänga med ungdomarna vid några tillfällen på deras Pokaljakt hos grannklubbarna. En chans att komma ut på andra kartor, samtidigt som vi kan träna med ungdomarna i deras jakt på pokal.

I anslutning till Friska Forshaga projektet, så hoppas vi att några ska känna att orientering är ett sjyst sätt att motionera på. Vi har ambitionen att genomgående ha bra banor med likvärdig svårighetsgrad vid varje tillfälle. Vid de klubbträningstillfällen som vi har markerat med "Friska Forshaga" i schemat du når via länken här intill, kommer du att få en extra Friska Forshaga bonuskod. 

Anders Eriksson har huvudansvaret för banläggningen vid Dejes träningstillfällen även i år. Roger Eriksson har samma funktion i Sisu.

Vid varje tillfälle kommer det finnas fyra/fem träningsbanor. Mindre avvikelser kan förekomma vid våra besök på pokaljakterna. Vill du läsa mer om svårighetsnivåerna, kolla www.orientering.se.

Banlängd

Svårighetsnivå

Ca 2 km

Grön/Vit

Ca 3 km

Gul

Ca 4 km

Orange

Ca 4,5 km (+ ev kortvariant ca 2,5)

Violett

 

Schemat i menyn till vänster

Uppdaterad: 26 MAR 2017 09:47 Skribent: Torbjörn Magnusson

 Medlemsavgifter 2019

För de som även är medlemmar
i Deje SF eller SISU Forshaga SK:

Vuxna 17 år och äldre 200 kr

Ungdomar 16 år och yngre 100 kr

Övriga: 800 kr

Inbetalas till bankgiro 367-6293

Personuppgifter 

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

 

Dejesfklubbmärkepng1

Postadress:
Lustens OK - Orientering
Kristina Landfors, Smedbacken 10
66731 Forshaga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info