Hoppa till sidans innehåll

Veckans banor


Här nedan kommer länken till Veckens Banor, där du hittar kartor för utskrift och det tidsintervall som kontrollerna sitter ute, som är från träningstiden kl 18:30 på tisdagen till och med söndagen. 

Du hittar också länkningen till livelox där du kan ladda upp och titta på din löpning och även jämföra med andra som också laddat upp sin löpning på samma bana. Har du inte livelox, så kan du gratis tanka ner appen till din telefon. har du en GPS klocka, så behöver du inte livelox appen, men du tankar istället upp inregisterad träning till träningstillfället i livelox (via länken till som du hittar om du klickar in till veckans bana.

https://eventor.orientering.se/EventAdmin

Startavgift för dig som ej är medlem, 40 kr för vuxna, ungdomar t.o.m. 16 år gratis. Betalas till, Swish QR-kod

Uppdaterad: 29 AUG 2017 21:55 Skribent: Birgitta Dahlström
Epost: This is a mailto link

 Medlemsavgifter 2021

För de som även är medlemmar
i Deje SF eller SISU Forshaga SK:

Vuxna 17 år och äldre 200 kr

Ungdomar 16 år och yngre 100 kr

Övriga: 800 kr

Inbetalas till bankgiro 367-6293

Personuppgifter 

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

 

Dejesfklubbmärkepng1

Postadress:
Lustens OK - Orientering
Anders Olsson, Ahlmarksgatan 6b, 1301
65216 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.k-o.olsson@te...

Se all info