Hoppa till sidans innehåll

Lyckeby BTK - Bordtennis

 

 

 

LYCKEBY BTK Golf Masters
27 Juni 2020

CARLSKRONA GK

 

Klicka här för anmälan

Klicka här för att se redan anmälda spelare

 

  

 

 

ITTF WORLD VETERANS TOUR 2020 


Karlskrona 11-13 September
 

CLICK ON THE PICTURE ABOVE FOR INFORMATION AND REGISTRATION

 

VIKTIGT INFORMATION FRÅN LYCKEBY BTK

Ungdoms-SM

I samråd med lokal arrangör Lyckeby BTK har SBTF beslutat att USM ställs in den 21-24 maj och skjuts upp till ett senare datum efter sommaren. Det primära datumet som diskuteras är 17-20 september. Detta medför utmaningar då det inte är en helg med anslutande lediga dagar och därför diskuteras också alternativ till tävlingsupplägg. SBTF och Lyckeby BTK kommer löpande informera i frågan.
 
Med anledning av att två kvalificeringsgrundande tävlingar har ställts in under våren 2020 har SBTF beslutat om tillfälliga kvalificeringsregler enligt följande.
Det räcker med att ha deltagit i två SM-kvalificerande tävlingar i 14-årsklass under säsongen 2019-2020 för att kvalificera sig till USM i Pojkar och Flickor 14. Kvalificeringen i 17-årsklasserna baseras på de SM-kvalificerande tävlingar som har genomförts. Detta innebär att följande antal per klass är kvalificerade till USM, 178 i Pojkar 14, 60 i Flickor 14, 64 i Herrjuniorer 17 och 32 i Damjuniorer 17.

 

KIVO 2020

Lyckeby BTK har, baserat på den information som finns från Folkhälsomyndigheten beslutat att ställa in KIVO 2020. Vi undersöker nu möjligheten att spela denna tävlingen under hösten 2020 men vi rekomenderar er att istället anmäla er till World Veteran Tour som spelas i Karlskrona den 11-13 september. Välkomna.

 

 

På grund av den uppkomna situationen med spridningen av coronaviruset (Covid-19) runtom i världen och Sverige vill Lyckeby BTK lämna följande information:

 

Vi vet att många medlemmar och anhöriga har funderingar och är oroliga för spridningen av sjukdomen Covid-19 (coronaviruset). Lyckeby BTK följer situationen noga och har kontakt med Sydöstra Götalands Bordtennisförbund och Svenska Bordtennisförbundet, som ska besluta om åtgärder efter de förutsättningar och allmänna rekommendationer som råder vid varje tillfälle. Lyckeby BTK följer även de allmänna rekommendationerna gällande Covid-19 som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida (www.folkhalsomyndigheten.se) samt de regeringsdirektiv som tas (www.regeringen.se). Det innebär t.ex. att vi löpande genomför en riskbedömning av de aktiviteter (träningar och evenemang) som klubben åtagit sig att arrangera, bl.a. mot bakgrund av regeringens direktiv från den 11 mars om att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som samlar mer än 500 personer är tillfälligt förbjudna.

 

För tillfället, med den information och de rekommendationer som finns från förbund och ansvariga myndigheter, kommer våra vanliga träningar att kunna fortgå som vanligt. Det är individens egna beslut att medverka på träning, match och andra arrangemang där mindre grupper av människor samlas. Vi rekommenderar att var och en fattar sitt beslut utifrån vad man tror är bäst utifrån sin situation. Det är viktigt att komma ihåg att allas situation är unik och att exempelvis sjukdomshistorik i familj eller närmsta omgivning samt riskgruppstillhörighet kan påverka ens beslut.

 

Vidare vill vi lämna följande rekommendationer till våra medlemmar:

 

  • Håll dig hemma (eller åtminstone inte i Lyckebys lokaler) om du: Varit i ett riskområde inom de senaste 14 dagarna, då det kan ta upp till 14 dagar innan en smittad person får symptom. Känner dig det minsta sjuk, till exempel har förkylning, hosta eller feber – stanna hemma till du är helt symptomfri och ytterligare två dygn därefter. Misstänker att du varit i kontakt med någon som kan vara smittad.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och ljummet vatten – Lyckeby BTK kommer se till att tvål, vatten och torkpapper finns tillgängligt i träningshallen.
  • Tänk på att hosta och nysa i armvecket för att hindra att eventuell smitta sprids i din omgivning.
  • Var noga med att inte dela vattenflaska eller mat med någon.
  • Vi rekommenderar att omklädningsrummen inte används för ombyte och dusch, utan att detta sker i hemmet i den mån det är möjligt.
  • Vi uppmanar att inte skaka hand innan eller efter match och träning – vi rekommenderar istället kontaktfria alternativ att visa respekt, så som ”airbump”, bugning/nigning eller att nicka lätt till varandra.

 

Vi kommer att uppdatera informationen ovan löpande på startsidan av vår hemsida och Facebook

 

Vid frågor maila: This is a mailto link

 

Styrelsen Lyckeby BTK

 

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE ARRANGEMANG HOS LYCKEBY BTK

USM 2020  Karlskrona UPPSKJUTEN!!!
Klicka på bilden för information

 ***************

 

KIVO 2020 INSTÄLLT

******************

 

*******************

 

Är du intresserad att börja spela bordtennis?
Anmäl ditt intresse redan idag så sätter vi in dig i kölistan.

Lyckeby BTK hör sig till dig när det finns en öppning i lämplig träningsgrupp.

Klicka här för att komma till intresseanmälan

 

*************

 

  Klicka här för information om Pingisskolan

Klubbshop

Dags att uppdatera träningsutrustningen ?

Ta en titt in i vår klubbshop.

Klicka på bilden för att komma till shoppens hemsida

Postadress:
Lyckeby BTK - Bordtennis
Källevägen 1
37162 Lyckeby

Kontakt:
Tel: 000000000
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yasaka

 Scandic-_logo-_Karlskrona

 

 Roxtec logo

  Swedbank logo

 Tandläkare Mats Petersson

 kpmg[1]

Stena recycling 1