Hoppa till sidans innehåll

Pingisskola Rödeby


Efter att bordtennisen fick nya lokaler i Lyckeby så har klubben fått stora möjligheter att växa. I samband med detta vill Lyckeby bordtennisklubb starta upp ett samarbete med Rödebyskolan.

 Samarbetet startar upp med 4 prova på veckor. Vecka 7,9,10,11 får alla som vill prova på att spela bordtennis under fritidstid med professionell tränare. Detta kommer ske på måndagarna i två pass mellan kl 14-15 och kl 15-16.

Mot slutet av perioden skickas en förfrågan om vilka som vill börja spela i Rödebys pingisskola i regi av Lyckeby BTK. Det kommer finnas möjlighet att anmäla sig direkt via vår intresseanmälan som kommer nedan.

 Vecka 12 eller 13 kommer pingisskolan att startas upp. Träningen kommer att bedrivas på Rödebyskolan för att föräldrar ska slippa onödiga körningar. Pingisskola som drivs helt av Lyckeby BTK i Rödebyskolans lokaler kommer ta ut en träningsavgift för de elever som vill delta på 700 kr. I denna avgift ingår familjemedlemskap i Lyckeby BTK, bordtennisrack, tröja, D-licens och träning en gång i veckan i 10 veckor.

Anmälningsformulär: https://docs.google.com/forms/d/1OTNckDlQ1AM2GBEN4zsdmGMKXXWfit_rKnwSDCA_eV0/viewform?ts=5e5d3207&edit_requested=true

Har ni frågor är ni välkomna att maila Joel på This is a mailto link

Uppdaterad: 06 MAR 2020 11:21 Skribent: Jimmy Jansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Lyckeby BTK - Bordtennis
Källevägen 1
37162 Lyckeby

Kontakt:
Tel: 000000000
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yasaka

 Scandic-_logo-_Karlskrona

 

 Roxtec logo

  Swedbank logo

 Tandläkare Mats Petersson

 kpmg[1]

Stena recycling 1