Hoppa till sidans innehåll

Avgifter


Redan bestämt er för att ansluta er till Lysekils konståkningsklubb! Gå till medlemsanmälan.

Medlemsavgift

Medlemsavgift betalas in inom en vecka efter man bestämt sig för att börja (man får prova på 2 gånger) och gäller säsongen ut. En säsong är vår- och hösttermin. 

Åkaren blir först medlem när medlemsavgiften är betald. Först efter det kan vi registrera åkaren och då börjar försäkringen gälla. Försäkringen är en väldigt viktig del för att skydda framförallt åkaren. Den ska betalas inom en vecka efter att åkaren börjat åka. Medlemsavgiften innebär bland annat att åkaren är försäkrad, vilket är ett krav från klubbens sida. Om avgiften inte är betald i tid så kommer klubben att avvisa åkaren från isen.

  • Medlemsavgiften gäller säsongsvis (HT och VT).
  • Medlemsavgiften för en åkare är 300 kr per år.
  • Medlemsavgiften för flera åkare från samma familj är 400 kr per år – inkluderat båda föräldrarna om man vill. Man blir endast medlem om man i samband med ifyllandet av medlemsanmälan meddelar namn och personnummer på de som ska vara medlemmar.

Betald medlemsavgift återbetalas ej.

Medlem som fyller lägst sexton år har rösträtt på årsmöte. Rösträtten är personlig och får inte utövas av ombud exempelvis förälder. Förälder och medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Hyra från skridskor

Man kan hyra skridskor över säsongen för en kostnad av 400 kr. Detta är i mån av att det finns storlekar kvar.

Träningsavgift

Träningsavgift betalas in per termin, klubben fakturerar 1 gång per termin efter besked från tränarna hur mycket åkaren har åkt.

Aktiva åkare betalar för varje termin en träningsavgift, i den ingår is och tränarkostnad.

Notera att det står timmar, inte tillfällen.

  • Träning 1 timme per vecka: 600 kr
  • Träning 2 timmar per vecka: 750 kr
  • Träning 3 timmar per vecka: 900 kr o s v med ökningen 150,-/timme
  • “Off-ice”/barmarksträning är gratis.

Hela terminsavgiften skall betalas även om man väljer att avbryta under pågående termin. Om åkaren vill avsluta sin undervisningskall föräldern snarast säga upp platsen, detta görs till antingen tränarna eller någon i styrelsen.

Exempel: En åkare börjar på höstterminen och tränar 2 timmar/vecka. Åkarens förälder följer uppmaningen i anmälningsformuläret och betalar medlemsavgiften inom en vecka på 300,-, de vill inte ha familjemedlemskap. Ett litet tag tränar åkaren bara 1 gång i veckan men övervägande har det varit 2 gånger. Åkaren hyr skridskor från klubben (vilket är att rekommendera) på höstterminen. På vårterminen känns det inte lika kul längre och åkaren gör ett uppehåll. I mars kommer en faktura från klubben på 1050,-. Den består av 300,- för en termins skridskohyra och 750,- för en termins tränande 2 timmar i veckan.

Till anmälan

Uppdaterad: 16 MAR 2019 19:59 Skribent: Johan Oxby
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Lysekils KK - Konståkning
Norra Hamngatan 6
45330 Lysekil

Kontakt:
Tel: 0703015012
E-post: This is a mailto link

Se all info