Hoppa till sidans innehåll

Viktig information Covid-19 situation

17 NOV 2020 22:47
  • Uppdaterad: 17 NOV 2020 22:47

Information till alla medlemmar
Styrelsen vill tacka medlemmarna i Lysekils konståkningsklubb för att ni följer de restriktioner och de anpassningar vi behövt göra i och med samhällsläget och covid-19. Ni har säkerligen inte missat att det är nya restriktioner på gång från den 24/11, styrelsen inväntar Riksidrottsförbundets och Svenska konståkningsförbundets riktlinjer gällande dessa restriktioner.

Besked om hur verksamheten kommer se ut efter 24/11 kommer via mail. Detvi vet i dagsläget är att vår förening kommer ta ett samhällsansvar och göra det som krävs även om det förstås inte alltid innebär roliga eller enkla anpassningar eller förändringar.

Utifrån de restriktioner som gäller i skrivande stund har vi valt att göra några förändringar gällande vissa träningstider och gruppindelningar, allt för att kunna fortsätta träna men göra det så säkert som möjligt. Vi har förståelse för att detta kan ställa till det för några av er men såhär ser träningen ut onsdag och söndag denna vecka, övriga dagars isträning vecka 47 sker enligt ordinarie schema.

/Styrelsen Lysekils konståkningsklubb

Nya träningstider onsdag och söndag vecka 47

Dans och fys utgår söndag 22/11 men det är viktigt att åkarna värmer upp/joggar ner och stretchar utanför ishallen eller hemma.

LÄNK till PDF bara för medlemmar!

 

Skribent: Johan Oxby
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Lysekils KK - Konståkning
Norra Hamngatan 6
45330 Lysekil

Kontakt:
Tel: 0768013899
E-post: This is a mailto link

Se all info