Hoppa till sidans innehåll

information Lysekilslägret 2020

12 MAJ 2020 20:57
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2020 20:57

Läger 2020 Info

På grund av pågående Coronapandemi måste vi dessvärre meddela att årets Lysekilsläger ställs in. Då flera undrat så vill också meddela att detta beslut även innefattar dagläger. Detta är ett tungt beslut för oss att fatta men under rådande omständigheter och med de rekommendationer samt förhållningsregler som givits oss är det i dagsläget det enda beslut vi kan ta för att hålla säkerheten. 

 I år skulle ca 130 personer per vecka samlats för att träna, skratta och umgås. Vi förstår att ni är många som blir besvikna, men vi räknar med att ni har förståelse och att vi tillsammans kan se fram emot ett fantastiskt läger 2021 istället. Då får vi träffas, ta salta bad, köra nya tävlingar, träna in teknik, dansa, hänga med lägerföräldrarna, träffa nya kompisar och göra allt annat som hör Lysekilslägret till igen. Vi längtar! 

Har du något roligt minne eller foto från Lysekilslägret som du vill dela med dig av så kan du skicka det till This is a mailto link så kan vi tillsammans hålla vår facebooksida levande även under denna sommar när allt inte är som vanligt. Om ni är flera på fotot är det viktigt att alla gett sitt medgivande till att vi publicerar det. 

På återseende sommaren 2021

Lysekils KonståkningsklubbSkribent: Johan Oxby
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Lysekils KK - Konståkning
Norra Hamngatan 6
45330 Lysekil

Kontakt:
Tel: 0703015012
E-post: This is a mailto link

Se all info