Hoppa till sidans innehåll

Personuppgifter


GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med den 25 maj 2018 och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL). Även om mycket är sig likt ställs det nu högre krav på hur företag samlar in och behandlar dina personuppgifter.

All information som direkt eller indirekt kan kopplas till en fysisk person som är i livet är personuppgifter. Även foton och ljudupptagningar på individer kan vara personuppgifter även om inga namn nämns. Krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter, som exempelvis IP-nummer, räknas som personuppgifter om de kan kopplas till fysiska personer.

Vi värnar om din integritet. Vi samlar endast in de personuppgifter vi behöver för att ingå det affärsmässiga avtal som råder oss emellan. Vi samlar in och sparar namn, kontaktuppgifter och personnummer. Så snart du upphör att vara kund hos oss, raderas samtliga personuppgifter om dig.

Vi hämtar dina personuppgifter direkt från dig och aldrig från andra myndigheter. Vi lämnar aldrig ifrån oss dina personuppgifter till en andra part med undantag av personuppgifter rörande barn och unga som berättigar till så kallat LOK-stöd (lokalt aktivitetsstöd) från Mjölby kommun. Mjölby kommun å sin sida lämnar inte ut dessa uppgifter till tredje part.

Du kan när som helst begära ut information dina personuppgifter som vi har sparade hos oss.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig.

Uppdaterad: 26 FEB 2020 14:33 Skribent: Tove Back
Epost: Adressen Gömd

 
Mars sponsras av:

ÖT

 

ClaBris

 

sharpman

 

honochhan

Ica

sixt

 

Bostadsbolaget

 

Boxholm

 

Kolsbo

mse

Toyota

rala

Postadress:
Mjölby Allmänna Ryttarsällskap - Ridsport
c/o Anna-Carin Wisén, Box 243
59523 Mjölby

Kontakt:
Tel: +46708407735
E-post: This is a mailto link

Se all info