Hoppa till sidans innehåll

GDPR

24 MAJ 2018 21:13
  • Skapad: 24 MAJ 2018 21:13

 I MK Ramunder tar vi datasekretess på allvar. Under 2018 har vi arbetat med att uppdatera våra processer för att leva upp till kraven i EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018.

Som Medlem i MK Ramunder lagras dina uppgifter i Idrottonline. Mer information om hur idrottonline hanterar personuppgifter hittar du på: http://idrottonline.se/OmIdrottOnline/PersonuppgifterochIdrottOnline/

Som Tävlande konsumerar MK Ramunder enbart information som samlats in genom ”Folkraceutskottets servicesida för anmälningar till folkracetävlingar” (känt som anmalanonline.se). Mer information om hur Folkraceutskottet hanterar personlig information via http://www.sbf-folkrace.com/.
 

MK Ramunder vill ge dig som tävlande/medlem en så bra upplevelse som möjligt. För att vi ska kunna göra det och producera startlistor, resultlistor, resultat av funktionärlotteri etc. så krävs att vi publicerar listor innehållandes personlig information om tävlande/medlem och klubbtillhörighet på facebooksidan, hemsida och på plats vid tävlingsbanan.

Om du av någon anledning inte samtycker är du välkommen att meddela detta genom att maila This is a mailto link
 

Med vänliga hälsningar styrelsen gm,

Niclas Svensson

Skribent: Anna Hultin
Epost: Adressen Gömd

MSLS

logga hemköp

Ågatan 2, Söderköping

 

logga ängens

Postadress:
MK Ramunder Söderköping - Bilsport
Eriksviksgatan 2 C kv
61430 Söderköping

Kontakt:
Tel: 0707806808
E-post: This is a mailto link

Se all info