Hoppa till sidans innehåll

DM 2022


Preliminär tidsplan DM 2022-04-09

Depån öppnar:                                                                         Fredag kl. 16:00 (Depåtystnad 22:00-06:00)

Anmälan och besiktning Fredag:                                             19:00-20:00

Anmälan och besiktning Lördag:                                             07:00-08:00

 

Träning

08:00-08:20 MX 65G                                                                 20 min, börjar med 1 start

08:25-08:45 MX 85G                                                                 20 min, börjar med 1 start

08:50-09:15 MX 85U grupp 1                                                    25 min totalt inkl 10 min tidskval. Börjar med 1 start

09:20-09:45 MX 85U grupp 2                                                    25 min totalt inkl 10 min tidskval. Börjar med 1 start

09:50-10:15 MX 125U17                                                           25 min totalt inkl 10 min tidskval. Börjar med 1 start

 

10:25-10:40                                                                               Förarmöte vid prispallen

 

Heat

10:50                        MX 65G Kval grupp 1                               10 min + 1 varv

                                 MX 65G Kval grupp 2                               10 min + 1 varv

                                  MX 85G Kval grupp 1                               10 min + 1 varv

MX 85G Kval grupp 2                               10 min + 1 varv

MX 85 U B-final 1                                      15 min + 1 varv

MX 85 U A-final 1                                      15 min + 1 varv

                                  MX 125 U17 Final 1 15 min + 1 varv

 

Lunch                      60 min

 

Heat                         60 min efter målgång i 125 U17

                                 MX 65G och MX 85G B-final                    10 min + 1 varv

                                  MX 65 G A-final                                        10 min + 1 varv

MX 85 G A-final                                        10 min + 1 varv

MX 85 U B-final 2                                      15 min + 1 varv

MX 85 U A-final 2                                      15 min + 1 varv

                                  MX 125 U17 Final 2 15 min + 1 varv

 

Prisutdelning 30 min efter sista målgång

 

Preliminär tidsplan DM 2022-04-10

 

Depån öppnar:                                                     Lördag kl. 17:00 (Depåtystnad 22:00-06:00)

Anmälan och besiktning Lördag:                         19:00-20:00

Anmälan och besiktning Söndag:                        07:00-08:00

 

Träning

08:00-08:25       MX Bredd Motion Grupp 1         25 min totalt inkl 10 min tidskval. Börjar med 1 start

08:30-08:55       MX Bredd Motion Grupp 2         25 min totalt inkl 10 min tidskval. Börjar med 1 start

09:00-09:25       MX Women                                 25 min totalt inkl 10 min tidskval. Börjar med 1 start

09:30-09:55       MX 1-2 J                                      25 min totalt inkl 10 min tidskval. Börjar med 1 start

10:00-10:25       M1-2 S,E,B                                   25 min totalt inkl 10 min tidskval. Börjar med 1 start

 

10:35-10:50                                                           Förarmöte vid prispallen

 

Heat

11:00                 MX Bredd Motion Final 1                                                                20 min + 2 varv

                           MX Women Final 1 och B-final MX Bredd motion                          20 min + 2 varv

MX 1-2 J Final 1                                                                               20 min + 2 varv

MX-1-2 S,E,B Final 2                                                                        20 min + 2 varv

 

Lunch                60 min

 

Heat                  60 min efter målgång i MX 1-2 S,E,B

                          MX Bredd Motion Final 2                                                                20 min + 2 varv

                           MX Women Final 2 och B-final MX Bredd motion                         20 min + 2 varv

MX 1-2 J Final 2                                                                               20 min + 2 varv

MX-1-2 S,E,B Final 2                                                                        20 min + 2 varv

 

 

Prisutdelning 30 min efter sista målgång

Uppdaterad: 01 APR 2022 06:12 Skribent: Henrik Fredman
E-post: Adressen Gömd

besöksräknare

Besöksräknare

 

facebook_logga

mxsyd

 

                                                                                                 

              

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Postadress:
MK Tranan - Motorcykel och Snöskoter
Box 35
28721 Strömsnäsbruk

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info