Hoppa till sidans innehåll

Serieterrängen avgjord

2017-06-03 00:24
På fredagkvällen den 2 juni avgjordes 2017 års serieterräng.
  • Uppdaterad: 2017-06-03 12:49

Nu är 2017 års serieterräng avgjord och vårens terrängmästare korade. Den sista deltävlingen bjöd på soligt men svalt väder, i stort sett perfekt för terränglöpning. Vi hade förvisso hoppats bli lite fler löpare men kunde ändå notera hyggliga startfält på ungdomssidan.

Som alltid är det en fröjd för publiken att se våra unga löpare dra iväg på elljusspåret som om mjölksyra och trötthet inte fanns! En och annan deltagare fick kanske sänka lite på tempot när själva startrusningen var över, men som alla vet så måste man ju satsa för att utvecklas, och den stora löpglädjen och offensiva inställningen som många av de yngre deltagarna visade bådar verkligen gott för klubbens framitid på terränglöpningsfronten.

Undertecknad som sammanställt resultaten efter varje deltävling kan notera att många löpare stadigt har pressat sina löptider från gång till gång  - ett tydligt tecken på att vårens deltävlingar varit nyttiga och utvecklande för våra ungdomar.

På seniorsidan var startfälten något tunnare än tidigare deltävlingar, några löpare avstod p.g.a. planerad start i Stockholm marathon dagen efter, detta får ju räknas som "laga förfall". Även om antalet startande var lågt på seniorsidan så var det hög nivå på löparna, med riktigt snabba tider på alla deltagare.

Traditionsenligt bjöds alla löpare på varmkorv efter målgång, därefter prisutdelning utifrån totalställningen i 2017 års serieterräng.

Ett stort TACK och GRATTIS till alla löpare som var med och gjorde serieterrängen till ett lyckat och - totalt sett - ganska välbesökt evenemang!

Tack förstås även till er i funktionärskåren, era insatser är ovärderliga för att upprätthålla den drygt 40-åriga traditionen och arrangera detta evenemang år efter år!

[Resultat från tredje serieterrängen]

[Slutställning Serieterrängen 2017]

[Serieterrängens huvudsida]

Bilder (fotografer Cecilia Widegren och Johanna Appelquist:

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
     
     
     
     
     
     
Skribent: Thomas Lundberg
Epost: This is a mailto link

Fakturaadress:

Mälarö SOK
c/o Kent Eklöf
Linvägen 20
178 35 Ekerö
This is a mailto link

       Våra sponsorer        

 

Faringso_tra_logo_STOR_ny

 

Suez

 

skidsport

 

logopedbyran

Postadress:
Mälarö SOK
Kent Eklöf, Linvägen 20
17835 Ekerö

Kontakt:
Tel: +46 72-733 30 39
E-post: This is a mailto link