Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 31 Maj

02 MAJ 2021 13:49
Nu är det dax för årsmöte, den 31 maj 19.00
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2021 13:49

Det kommer att ske vi Team´s & anm MÅSTE göras via mail till Daniel Brus.

Lite om funktion och genomförande, se nedan.

Alla doument som ni behöver för mötet kommer att läggas upp under vecka.

Välkommen till Mälaröarnas MK´s årsmöte 2021, som hålls via den digitala plattformen Teams. 
Årsmötet äger rum måndag den 31 maj kl 19. Från klockan ca kl 18 kommer den digitala mötesplatsen öppna för ”mingel” och möjlighet ges för test av chatt- och mikrofonfunktioner.  
Alla som anmält sig till mötet kommer att få en inbjudan till sin e-post med en länk för att ansluta till mötet. 
För att delta i mötet MÅSTE du senast 30 maj i förväg anmäla ditt deltagande vid årsmötet via mail till This is a mailto link
Teams är ett digitalt mötesverktyg tillhandahålls av Office 365. Det går att ansluta antingen genom ett befintligt konto på Office 365, genom att ladda ner appen Teams ELLER direkt genom webbläsaren, utan ett konto.
Ansluta till mötet: Gå till mötesinbjudan du fått via e-post och välj Anslut till Microsoft Teams-möte. När man klickar på länken kan man välja mellan att ansluta i Teams-appen eller via webben. När du är klar trycker du på Anslut nu.
För att mötet ska kunna genomföras på ett så smidigt sätt som möjligt har vi satt upp ett antal generella förhållningssätt.
Årsmöteshandlingar: Alla handlingar finns tillgängliga på hemsidan och du som mötesdeltagare förväntas ha tagit del av dessa innan mötet. Ett tips är att ladda ner dessa på datorn och ha dessa i en annan flik eller skrivit ut. 
Kamera: Vi rekommenderar alla att slå på sin kamera. 
Mikrofon: Vi ber alla att ha mikrofonen avstäng då du inte talar.
Röstning: Röstning kommer att ske genom hand uppräckning i Teams
Skribent: Johan Thelin
E-post: Adressen Gömd
Mälaröarnas MK

Färingsö Motorklubb, FMK, bildades den 25:e September 1969. Den 2:a Oktober 1969 anordnade FMK en bussresa till SM finalen i motocross. Bussen var nästan fullsatt, vilket tydde på att ett stort motorintresse fanns... Vid FMK's andra allmänna möte diskuterades det om att upplösa Färingsö MK och istället bilda en motorklubb för hela Mälaröarna. Den 7:e Januari 1970 hölls det första mötet under namnet Mälaröarnas MK.


 

Postadress:
Mälaröarnas MK - Bilsport
Mälaröarnas MK, Bryggavägen 121
17831 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@malaromk.s...