Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
29 december 2019 10:35 av Ronnie

MMK.

Det blev ett trögt år med biltävling Men ett gott nytt år alla mmkare

23 december 2019 16:38 av Hellund

Rallyt 2020

Tja alla läsare! Då det tar tid att övertyga mark ägare om att få låna och använda vägar till rally inte gått! Överbelastningen är för stor på dom avsnitten vi skulle använda. Får se om vi kan komma tillbaka om något år och få tillstånd att köra där?
Och till Kent så kan jag berätta att upplägget för rallyt var lika andra rallyn start sträckor eller ss sen målgång det är nog så det brukar göras. Till "Undrande" typ Stefan tidigt inlägg denna gång men det var ju lucia!
Tack för ordet Ordförande

13 december 2019 18:44 av Undrande

2020

Fick du något svar Kent?

14 oktober 2019 18:10 av Kent

Rally 2020?

Halloj!

Jag sitter här och skrollar igenom tävlingakalendern och ser att Mälaröarna ska köra jubileumsrally 23/5 2020.Riktigt skoj!
Vad är tanken? Och hur är det tänkta upplägget?
MVH Kent

3 oktober 2019 22:06 av Edlund

Km tabell

3 tävlingar fattas i tabellen....När jag skötte tabellen var det gnäll om uppdateringen var 2 dagar sen efter varje deltävling.

24 mars 2019 15:24 av Edlund

Vad händer?

Jag frågar för att jag undrar!! Hade jag vetat hade jag självfallet inte frågat!
Men som en "vis" man sade....det är ju bara att trycka på en knapp :p

24 mars 2019 07:31 av Hellund

Frågor o Svar

Jag är ledsen att vi inte kan svara på frågor o påståenden på en gång, men funkar det inte med mail så Ring om det är Akut med något! Vi i styrelsen kollar FB o Gästboken med jämna mellanrum. Och kommer det något relevant här eller där ordnar vi det. Men att sitta o svara på Samma frågor till en person som vet svaren är ganska onödigt och tidskrävande. Men jag tar det engång, Mail det är något med adresserna. Hem sidan vet jag inte den funkar bra. På årsmötet kan man gå och påverka klubben! Ord

23 mars 2019 17:58 av Stefan Edlund

Vad händer?

Varför svaras det inte när folk ställer frågor? Är det ingen som kollar gästbok eller Fb sidan?

21 mars 2019 20:25 av Valkyria

Radera min adress!

Sedan jag lämnade styrelsen har jag har sagt flera gånger att ni ska ta bort min mailadress från webbformuläret. Trots detta så kommer medlemsärenden fortfarande till mig. Då jag varken är med i styrelsen eller ens är medlem i MMK längre så känns detta bara märkligt. Jag vet inte heller om ni fått mitt meddelande om medlemmen som vill lämna klubben eftersom att era mailadresser inte verkar fungera? Jag kommer i fortsättningen inte att skicka vidare saker till er, ta bort min mail som kontaktväg!

18 mars 2019 18:25 av Louise Mattsson

Spärrade licenser och mailadresser

Hej på er! Det verkar vara svårt att få tag på någon eftersom alla mailadresser verkar vara ur funktion...Licenserna är fortfarande spärrade även om medlemsavgifterna är betalda, så var snälla och gör något åt det. Gäller mig, Joakim Mattsson och Anders Mattsson. Hör av er till mig angående lösning på problemet med mailadresserna eftersom även jag har mailadress från klubben!
Mälaröarnas MK

Färingsö Motorklubb, FMK, bildades den 25:e September 1969. Den 2:a Oktober 1969 anordnade FMK en bussresa till SM finalen i motocross. Bussen var nästan fullsatt, vilket tydde på att ett stort motorintresse fanns... Vid FMK's andra allmänna möte diskuterades det om att upplösa Färingsö MK och istället bilda en motorklubb för hela Mälaröarna. Den 7:e Januari 1970 hölls det första mötet under namnet Mälaröarnas MK.


 

Postadress:
Mälaröarnas MK - Bilsport
Mälaröarnas MK, Bryggavägen 121
17831 Ekerö

Kontakt:
Tel: 0705082705
E-post: This is a mailto link