Hoppa till sidans innehåll

Mälarstadens Konståkningsklubb - Konståkning

 

Välkommen till Mälarstadens Konståkningsklubb

Mälarstadens Konståkningsklubb (MKK) är en klubb som inte bara lägger stort fokus på att utveckla konståkningen, utan även den sociala kompetensen i kombination med fysisk träning. Var och en av våra åkare ska trivas på isen och ha möjligheten att utvecklas till den konståkare han eller hon vill bli – från skridskoskola upp till A-åkare. Träningarna sker på Rocklundaområdet i Västerås och i Hallstarena i Hallstahammar. 


Vi strävar efter ett nära samarbete mellan tränare, styrelse och föräldrar. Positivt engagerade föräldrar borgar för en god sammanhållning i klubben. Varannat år sätter klubben upp en uppskattad (och ofta fullsatt) isshow i Hallstarena där alla åkare medverkar.


VILL DU LÄRA DIG ÅKA SKRIDSKOR?

I skridskoskolan får barnen lära sig, samt leka fram, skridskoåkningens grunder tillsammans med utbildade tränare. Intresseanmälan till MKKs skridskoskola (för barn) och vuxengrupp (för vuxna nybörjare/f.d. åkare) kan du göra genom att klicka på bilderna nedanför. Du får alltid prova på två träningar innan du bestämmer dig. Vid övriga frågor går det bra att kontakta This is a mailto link


 

Aktuellt

2020-10-14
Nu är det tid att anmäla sig till MKKs mellandagsläger den 27/12 – 30/12, 2020.

Skridskoskola

I skridskoskolan tränar vi på skridskoåkningens grunder och leker fram lusten till att lära sig mera. Anmäl dig till vår skridskoskola här!

Veteraner

Är du intresserad av att förgylla vårat härliga gäng av f.d tävlingsåkare? Vi tränar på hobby-/motionsnivå och deltar på uppvisningar, anmäl dig här!

Vuxengrupp

Vår populära vuxengrupp för nybörjare och f.d. åkare fortsätter till hösten. Anmäl dig här. 

Träningstider

Här kan du läsa om vilka träningstider vi har i våra olika grupper och här lägger vi ut senaste informationen om förändringar i tider eller inställda träningar. 

Vi samverkar med RF-Sisu

 

Våra sponsorer:

 

 

sangenpaangenmkk

  

vaya

  

badvarme

 

 

Vill du synas här? 
This is a mailto link
Följ oss!

MKK på Facebook

MKK på Instagram


 

Postadress:
Mälarstadens Konståkningsklubb - Konståkning
Pernilla Meijer, Billsta Trädgårdsväg 16
72240 Västerås

Besöksadress:
Rocklundaområdet
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +46708893435
E-post: This is a mailto link

Se all info