Hoppa till sidans innehåll

Mälarstadens Konståkningsklubb - Konståkning

.
Välkommen till Mälarstadens Konståkningsklubb

Mälarstadens Konståkningsklubb (MKK) är en klubb som inte bara lägger stort fokus på att utveckla konståkningen, utan även den sociala kompetensen i kombination med fysisk träning. Var och en av våra åkare ska trivas på isen och ha möjligheten att utvecklas till den konståkare han eller hon vill bli – från skridskoskola upp till A-åkare. Träningarna sker på Rocklundaområdet i Västerås och i Hallstarena i Hallstahammar. 


Vi strävar efter ett nära samarbete mellan tränare, styrelse och föräldrar. Positivt engagerade föräldrar borgar för en god sammanhållning i klubben. Varannat år sätter klubben upp en uppskattad (och ofta fullsatt) isshow i Hallstarena där alla åkare medverkar.


VILL DU LÄRA DIG ÅKA SKRIDSKOR?

I skridskoskolan får barnen lära sig, samt leka fram, skridskoåkningens grunder tillsammans med utbildade tränare. Intresseanmälan till MKKs skridskoskola (för barn) och vuxengrupp (för vuxna nybörjare/f.d. åkare) kan du göra genom att klicka på bilderna nedanför. Du får alltid prova på två träningar innan du bestämmer dig. Vid övriga frågor går det bra att kontakta This is a mailto link


 

Aktuellt

2019-08-05
Nu hittar du träningstiderna för samtliga grupper under fliken träningstider. Skridskoskola, F1 och vuxengrupp startar vecka 40. Tävlingsgruppen och F2 startar sin säsong v.34...
 
2019-08-05
Nu finns tävlingskalender för 2019-2020 publicerad under fliken tävlingskalender.
 
2019-07-15
Här hittar ni schema och gruppindelning för MKKs läger i Västerås.
 
2019-06-07
Nu har anmälningstiden för lägret gått ut och du hittar deltagarförteckningen här. Grupper och schema kommer närmare lägerstart.

Skridskoskola

I skridskoskolan tränar vi på skridskoåkningens grunder och leker fram lusten till att lära sig mera. Anmäl dig till vår skridskoskola här!

Evenemang

Här hittar du viktiga datum och information om klubbens evenemang 2019/2020. Uppvisningar, tävlingar och läger. 

Vuxengrupp

Vår populära vuxengrupp för nybörjare och f.d. åkare fortsätter till hösten. Anmäl dig här. 

Träningstider

Här kan du läsa om vilka träningstider vi har i våra olika grupper och här lägger vi ut senaste informationen om förändringar i tider eller inställda träningar. 

 

Våra sponsorer:

 

 

sangenpaangenmkk

  

vaya

  

badvarme

 

 

Vill du synas här? 
This is a mailto link
Följ oss!

MKK på Facebook

MKK på Instagram


 

Postadress:
Mälarstadens Konståkningsklubb - Konståkning
Pernilla Meijer, Billsta Trädgårdsväg 16
72240 Västerås

Besöksadress:
Rocklundaområdet
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +46708893435
E-post: This is a mailto link

Se all info