Hoppa till sidans innehåll

Om föreningen


Konståkningsklubben med hjärtat

Mälarstadens Konståkningsklubb (MKK) är en klubb som inte bara lägger stort fokus på att utveckla konståkningen, utan även den sociala kompetensen i kombination med fysisk träning. Var och en av våra åkare ska trivas på isen och ha möjligheten att utvecklas till den konståkare han eller hon vill bli – från skridskoskola upp till A-åkare.

GLÄDJE, GLÖD och GEMENSKAP.

Vi strävar efter ett nära samarbete mellan tränare, styrelse och föräldrar. Positivt engagerade föräldrar borgar för en god sammanhållning i klubben. Vi tränar efter parollen kvalitativt ledande över kvantitativt, vilket innebär att vi förväntar oss att tränare och åkare känner glöd och gör sitt bästa på isen. Vi lägger stor vikt vid utbildning och pedagogik. Alla våra grupper har utbildade tränare som ständigt utvecklas genom kontinuerliga möten, workshops och vidareutbildningar.

MKK bildades sommaren 2011. Träningarna sker på Rocklundaområdet i Västerås och i Hallstarena i Hallstahammar. Målet är att vara en förening som är kring 100 aktiva medlemmar med en tävlingsgrupp på ungefär 30 åkare.

Varannat år sätter klubben upp en uppskattad (och ofta fullsatt) isshow i Hallstarena där alla åkare medverkar. Vi annordnar även tävlingar, läger och andra evenemang.

VILL DU VETA MER OM OSS?

Alla intresserade är välkomna att höra av sig till This is a mailto link 

Uppdaterad: 29 JUN 2018 15:00

Vi samverkar med RF-Sisu

IMG_3304.jpg

 

Våra sponsorer:

 

 

sangenpaangenmkk

  

vaya

  

badvarme

 

 

Vill du synas här? 
This is a mailto link
Följ oss!

MKK på Facebook

MKK på Instagram


 

Postadress:
Mälarstadens Konståkningsklubb - Konståkning
c/o Pernilla Meijer, Billsta Trädgårdsväg 16
72240 Västerås

Besöksadress:
Rocklundaområdet
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@malarstadenskk....

Se all info