Hoppa till sidans innehåll

Skridskor


Om du ska börja i vår skridskoskola så går det bra att åka på vilka skridskor som helst, det kan vara hockey-, bandy- eller konståkningsskridskor. När du sedan börja komma till fortsättningsgrupperna rekommenderar vi att börja titta på "riktiga" konståkningsskridskor.

Det går absolut bra med begagnade skridskor, besök gärna vår egen köp & sälj samt Teijas skateshop via våra länkar. Viktigt att tänka på när man köper begagnade skridskor är att kontrollera att lädret i skaftet är hårt, kraftigt och helst utan veck. Då man står ungefär 4 cm ovanför isen är det viktigt att vristen stöds av en kraftig känga. Skridskor man köper från sportaffären blir snabbt mjuka och orkar inte hålla upp vristen och gör att man står snett på isen vilket kan leda till knäproblem.

Diskutera gärna med din tränare inför köp av nya skridskor så hittar ni tillsammans en modell som gynnar åkaren på isen. Teijas skateshop är en konståkningsshop vi rekommenderar. 

 

Är man rädd om skridskon och har skydd över skon hela tiden så kan man sälja  vidare skridskon efter att man åkt på den en säsong. Andrahandsvärdet på konståkningsskridskor är bra om man är rädd om sina skridskor.

Wifaprima

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:38 Skribent: Josephine Vilenius

Vi samverkar med RF-Sisu

IMG_3304.jpg

 

Våra sponsorer:

 

 

sangenpaangenmkk

  

vaya

  

badvarme

 

 

Vill du synas här? 
This is a mailto link
Följ oss!

MKK på Facebook

MKK på Instagram


 

Postadress:
Mälarstadens Konståkningsklubb - Konståkning
c/o Pernilla Meijer, Billsta Trädgårdsväg 16
72240 Västerås

Besöksadress:
Rocklundaområdet
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@malarstadenskk....

Se all info