Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


På grund av rådande situation i samhället gällande Coronapandemin ställs Utbildningsdagarna för spelare f. 2007 24-25 oktober 2020 i Överkalix in tillsvidare.
 
Regeringen har beslutat om ett stödpaket på 1 miljard kronor för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin. RF har uppdraget att fördela stödet.
 
Nu kan du läsa mer om Svenska Ishockeyförbundets riktlinjer med anledning av situationen kring covid-19.
 
Tävling Region Norr har skickat ut ett informationsbrev angående vikten av att bära halsskydd och tandskydd på ett korrekt sätt.
 
Gruppspelet i Lilla DM med totalt 10 deltagande lag har spelats under helgen (26-27/9) i Älvsbyn och Gällivare. Gruppsegrare blev Älvsby IF Hockey och Malmbergets AIF. Slutfinalen mellan gruppsegrarna spelas senare med Malmbergets AIF som hemmalag.
 
Norrcupen för U16 Flickor f. 2005-2007 har spelats under helgen (26-27/9) med 4 deltagande distriktslag (Jämtland/Medelpad hade ett gemensamt lag) i Högslättens Ishall i Härnösand. Norrbotten slutade på 3:e plats - Ångermanland vann Norrcupen.
 
På grund av den senaste tidens utveckling av Coronapandemin och med anledning av gårdagens möte med Folkhälsomyndigheten, har Svenska Ishockeyförbundet beslutat att ställa in kommande veckors kvalspel till TV-puckens slutspel.
 
Västerbotten besegrade Ångermanland i finalen i Norrcupen med 2-0. Norrbotten förlorade semifinalen mot just Västerbotten tidigare under dagen. Norrbottens Ishockeyförbund riktar ett stort TACK till Älvsby IF Hockey för ett bra arrangemang!
 
Här kommer säsongens första föreningsbrev från hockeykonsulenten. Den innehåller lite information om vad som kommer att hända under säsongen. Nytt för i år är att mina föreningsbesök är numera giltiga fortbildningar!
 
Om man ska ha publik på träningsmatcherna så MÅSTE man skicka in en tillståndsanmälan till Polismyndigheten och får med godkänt tillstånd ha 50 personer som publik. Om man inte söker tillstånd så måste man följa Folkhälsomyndighetens direktiv och
 
Om några veckor startar höstens utbildningar inför kommande ishockeysäsong. Då vi förstår att det finns en del frågetecken tänkte vi passa på att berätta hur vi har resonerat och beslutat.
 

Cupspel för U12

(2020-09-24 16:30)
Tävlingskommittén i Norrbottens Ishockeyförbund har tillsammans med Svenska Ishockeyförbundets projektgrupp för ”Nya spelformer” kommit överens om att tillåta helplanscuper i Norrbotten för U12 säsongen 2020/2021.
 
Under 2020/2021 testar Svenska Ishockeyförb. med hjälp av sju pilotdistrikt nya spelformer för barn- och ungdomar. Ett av distrikten är Norrbotten. – Vi tror att det här greppet är bra både för barnen och våra föreningar, säger ordf. Michael Persson.
 
På den här sidan - se länk nedan - samlar RF den senaste informationen om corona och idrottsrörelsen. Sidan uppdateras löpande.
 
RF-SISU Norrbotten jobbar på som vanligt, fast i annorlunda former. På länken nedan får du svar på hur läget ser ut just nu och vilka insatser vi gör för att vara ett bra stöd för idrottsföreningar och förbund i Norrbotten.
 

MAIF logo beskuren

 

 

 

SPONSORER

LKAB-log

Boliden (2)


Postadress:
Malmbergets AIF - Ishockey
Mysingebacke 2
98334 Malmberget

Besöksadress:
Mysingebacke 2
98334 Malmberget

Kontakt:
Tel: 097023100
Fax: 097021500
E-post: malmbergets.aif@telia.com

Se all info