Hoppa till sidans innehåll

Ishuset informerar

01 APR 2018 20:57
  • Skapad: 01 APR 2018 20:57

Ishuset har valt att fokusera mer på skridskor och skenor. Vi har därför beslutat att överlåta all klubbklädesproduktion till Skateparadice.se
Josefine och Johanna, ägare till Skateparadice, tar över klubbkläderna från den 6/4 . Då kan ni beställa era klubbkläder från deras webbutik på samma sätt som tidigare från ishuset.se  

Är det någon som väntar på en klubborder hos Ishuset eller något annat som vi kommit överens om kommer vi självklart fullfölja detta. Vi arbetar för att övergången med klubbkläderna inte ska märkas för MKK's medlemmar.  

Vår primära målsättning med denna strukturförändring är att frigöra resurser till ännu större skridsko och skensortiment i butiken, då det trots allt alltid varit vår kärnverksamhet.
Ett större lager för att komma runt långa leveranstider. Konståkare idag förtjänar och kräver den högsta kvalité på utrustning.
Kängorna som vi säljer tillverkas i stora delar av familjeägda och Italienska Edea för hand och kräver lång produktionstid. För att bemöta den ökade efterfrågan och behovet snabbare väljer vi nu därför att prioritera ett större skridskolager i Malmöbutiken.  

Så ska man sammanfatta det hela, kokar vi ihop Ishuset till att bli starkast på skridskor och skenor. Samtidigt så har vi sett Skateparadice ha mycket stor potential, intresse och kunskap för klädproduktion och design.
De kan därmed serva klubbarna och konståkarna på absolut bästa sätt med de bitarna. Från hela hjärtat är vi övertygade om att denna uppdelning kommer bäst gynna konståkningen och konståkare.
Vi återkommer ang. erbjudande om fortsatta klubbrabatter på skridskor i någon form.

Bästa och varmaste hälsningar,
Joanna och Fredrik ifrån Ishuset

Skribent: Anna Aspegren
Epost: This is a mailto link

Sponsorer


 

Erikssons Trafikskola

 


 

Eden


 

sponsorhuset

Stöd Malmö Konståkningsklubb när 
du handlat på nätet

Postadress:
Malmö KK - Konståkning
Box 5080
20071 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-916228
E-post: This is a mailto link

Se all info