Hoppa till sidans innehåll

Presentation av nuvarande Styrelse


Vice ordförande

Marcus Björk
Mitt namn är Marcus Björk och jag är vice ordförande i klubben. Jag har ansvaret för sociala medier/hemsidan och hjälper även till på isen som tränare. Jag har mer än 15 år bakom mig som åkare i klubben och har även tävlat för svenska junior- och seniorlandslaget.

 

Vice ordförande

Izabell Bond
Presentation kommer snart!

     

Kassör

Monika Svensson
Mitt namn är Monika Svensson och jag är kassör i Malmö Konståkningsklubb. Har varit ledamot i 10 år. Ett av mina största sportintressen är såklart konståkning. Att få ha varit med och utveckla denna förening har varit en fantastisk resa och jag är glad över att få fortsätta vara aktiv i styrelsen.

   
     

Ledamot

Joakim Andréasson
Mitt namn är Joakim Andréasson. Jag har hela mitt liv, både som aktiv och ledare, sysslat med olika sporter. Fotboll, innebandy, golf och skidor. När konståkningen kom in i familjens liv, mina döttrar började åka och en åker fortfarande idag, var det ett självklart val att hjälpa till så mycket som möjligt.

 

Sekreterare

Peter Fovér
Jag har lång erfarenhet av försäljning och projektledning inom stora koncerner. Gillar ute- och inomhusaktiviteter som skidåkning, MTB, crossfit, tennis. Bosatt i Limhamn, Malmö. Är engagerad i konståkning och i vår dotters satsning inom sporten. MKK är klubben för mig, jag kommer alltid att sträva efter att klubben ständigt utvecklas till det bättre.

     

 

 

 

 

   
Uppdaterad: 10 JAN 2020 01:20 Skribent: Malmö Konståkningsklubb

Sponsorer


 

Erikssons Trafikskola

 


 

Eden


 

sponsorhuset

Stöd Malmö Konståkningsklubb när 
du handlat på nätet

Postadress:
Malmö KK - Konståkning
Box 5080
20071 Malmö

Kontakt:
Tel: 040916228
E-post: This is a mailto link

Se all info