Hoppa till sidans innehåll

Vuxengruppen


Vuxengruppen är för personer som har utövat konståkning innan. Har du börjat med konståkning i vuxenålder och kan grunderna eller åkt aktivt när du var yngre och vill komma tillbaka på isen? 

Vi är en blandad skara i olika åldrar som har konståkning som en hobby och gillar att spendera tid i ishallen. Antalet dagar per vecka man vill träna väljer man själv, ifrån 1 d/v till 5 d/v, och väljs på terminsbasis. 

De flesta har ett program som följer de internationella (ISU:s reglemente) och nationella reglerna för vuxenåkning och åker på tävlingar varje år. Reglerna för vuxenåkning är inte samma som för yngre åkare. De internationella och nationella reglerna skiljer sig lite, men med de internationella reglerna kan man tävla nationellt i Sverige. 

Vuxengruppen har istid 5 dagar i veckan och 1 off-ice pass. Istiderna är efter 20/21 mån, tis, tors, fre och sön. 

För tillfället är vuxengruppen full! Om du fortfarande är intresserad och vill ställa dig i kö och vänta på en plats, så maila då oss så skriver vi upp dig!

Har du frågor om du är på rätt nivå, exakta tider och terminspriser för vuxengruppen, hör av dig till MKK på This is a mailto link .
Alla mail besvaras inom 1v.

 

 

 

Uppdaterad: 14 OKT 2018 20:28 Skribent: MKK

Sponsorer


 

Erikssons Trafikskola

 


 

Eden


 

sponsorhuset

Stöd Malmö Konståkningsklubb när 
du handlat på nätet

Postadress:
Malmö KK - Konståkning
Box 5080
20071 Malmö

Kontakt:
Tel: 040916228
E-post: This is a mailto link

Se all info