Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Tre Kronors förbundskapten Sam Hallam har idag presenterat vem som blir assisterande förbundskapten under Karjala Tournament.
 
Den 17 november 2022 firar Svenska ishockeyförbundet 100 år med Tidernas Hockeygala i Avicii Arena.
 
Svenska ishockeyförbundet bjuder in till regionala fortbildningskurser. Kursen riktar sig till tränare som är verksam på U16-nivå eller högre.
 
På tre orter kommer det anordnas Målvaktskonvent under hösten. Jönköping är först ut den 22 oktober, därefter Västerås (13 november) och Skellefteå (26 november).
 
Den 17 november 2022 firar Svenska ishockeyförbundet 100 år med Tidernas Hockeygala i Avicii Arena.
 
TV-puckens kvalspel för flickor genomfördes på tre olika spelorter. Här följer en genomgång av grupperna.
 
 
I helgen avgjordes TV-puckens kvalspel för pojkar på fyra olika spelorter. Här följer en genomgång av de fyra grupperna.
 
IIHF har släppt spelprogram för JVM 2023 och VM 2023 för herrar, samt meddelat grupper för VM 2023 för damer. Här följer en sammanställning.
 
Inför säsongstarten av Tre Kronors Hockeyskola kan SIF konstatera att föreningsengagemanget växer och är större än någonsin. Hela 279 föreningar är anmälda att arrangera hockeyskola för de allra yngsta.
 
Damkronornas förbundskapten Ulf Lundberg summerar Damkronornas VM-turnering och delar med sig av sina tankar om individuella spelare, matchen mot Kanada och framtiden.
 
Just nu pågår hockey-VM för Damkronorna i Danmark. I våra sociala medier får du hänga med bakom kulisserna.
 
… förbundskapten för Team 17, som i helgen spelade tre matcher mot Finland i Nyköping.
 
Hallå där, Magnus Hävelid, förbundskapten för Juniorkronorna, som i förra veckan spelade 4-nationers i Rovaniemi, Finland. Juniorkronorna mötte Tjeckien (seger 5–4), Slovakien (seger 11–1) och Finland (seger 3–2).
 
… förbundskapten för U18-Damlandslaget, som i förra veckan samlades tillsammans med Olympisk Offensiv-truppen för läger, tester och internmatcher i Furudal.
 

 

Postadress:
Malungs IF - Ishockey
Box 141
78223 Malung

Besöksadress:
Ishallen, Östra Bangatan 2
78234 Malung

Kontakt:
Tel: 028012918
E-post: kansli@malungsif.se

Se all info