Hoppa till sidans innehåll

Bogesund hemma!

23 FEB 2020 19:13
Kampen om den åtråvärda seriesegern fortsätter. Denna söndag ställdes vi mot Ulricehamnslaget Bogesunds BK F.
  • Skapad: 23 FEB 2020 19:13

Efter en rejäl smäll mot Elfsborg förra veckan var laddningen total mot Bogesund. De åkte på däng i sin match mot Elfsborg vilket tände deras revanschlust.

Första serien fick vi känna på denna revanschlust. De höjde sitt spel markant och vi hade allt sjå i världen med att hålla jämna steg. I slutet av serien hade de 4-1 men vi vände ett banpar och fick "endast" 3-2 i baken. Andra serien var lika rafflande med den skillnaden att vi nöp 3-2 framför näsan på dem och ställningen var 5-5 i halvtid.

Den tredje serien visade vi varför vi slåss om serieledningen, när vi alla höjde spelstandarden och vann ohotade med 5-0. 10-5 inför sista är ingen matchvinst. Vi behövde vinna ett banpar. Tre av banparen föll på målsnöret men Hans Johansson och Thorbjörn Ohlsson kunde defilera hem sin serie med stor marginal, Den marginalen räckte även till att ta totalpoängen. 12-8 i matchvinst ger tillfällig andhämtning inför nästa storhelg, där vi ger oss av först till BK Ös På F i Tibro och sen matchen mot Hjo BK- en match som inte förseglar ödet men kan ge endera laget ett bra försprång.

Matchfakta:

Vi kommer sköta vår veckoträning och laddar vidare!

Skribent: Thorbjörn Ohlsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Mariedals BK - Bowling
Cai Rönnberg, Tomtegatan 13 A, lgh 1002
50641 Borås

Besöksadress:
Bowlingcafet, Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: 033260485
E-post: This is a mailto link

Se all info