Hoppa till sidans innehåll

Bortapremiär!

23 SEP 2018 18:32
Höstens första bortamatcher nu avklarade!
  • Uppdaterad: 23 SEP 2018 18:32

Att bowlingen inte kvalitétsmässigt är lika bra, som exempelvis på våren får vi skylla sommarens uppehåll på. Det rättvisa i det hela är att motståndarna också har haft ett rejält sommaruppehåll.

Första matchen spelades mot BK Viskan F i den numera upprustade och riktigt fräscha "Katrinedals Bowlinghall". Inget skönspel denna match men Mariedals BK malde sakta men säkert ner motståndaren framförallt med ett bättre spärrspel. Efter en ganska jämn första serie ryckte vi ifrån i resterande tre. 15-5 skrevs vinsten till! Michael Rönnberg och Thorbjörn Ohlsson över 700.

Matchfakta:

Efter detta trevliga resultat styrde vi kosan till närliggande Viskafors Bowlinghall. När matchen startade tog det inte lång tid innan vi fick smaka på egen medicin och vi distanserades ganska stort av motståndarlaget Svaneholms BK. De klarade att spela i sin hemmahall betydligt bättre och förlusten skrevs till klara 14-6. Enda ljusglimten från Mariedal kom ifrån vårt vänsterhänta nyförvärv, Sören Gustavsson, som gjorde klart godkända 764.

Matchfakta:

Nästa match blir hemma nu på söndag 30 Sept. kl. 14:40 mot BK Rekyl.

Skribent: Thorbjörn Ohlsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Mariedals BK - Bowling
Cai Rönnberg, Klippgatan 16 A
50452 Borås

Kontakt:
Tel: 033260485
E-post: This is a mailto link

Se all info