Hoppa till sidans innehåll

Enkelmatch på bortaplan!

07 DEC 2021 19:10
Höstsäsongens sista match innan jul- och nyårshelgerna spelades på bortaplan i Jönköping. BK Södra F stod för motståndet.
  • Skapad: 07 DEC 2021 19:10

Innan matchens början hade vi spelat 10 matcher och vunnit samtliga. Målet är att kunna fortsätta gå obesegrade. Svårt men fullt realistiskt. Innan matchen var vi ett av tio bowlinglag i Sverige som inte tappat en enda poäng...

I serie ett såg man omgående att BK Södra F hade några riktigt vassa spelare och man undrade hur de kunde ligga på undre halvan i tabellen. Vi fick kämpa från första rutan och hålla skärpan genom varje ruta. Vi hade marginalerna med oss och kunde roffa åt oss 4-1.

Andra serien var en kopia på den första. Återigen 4-1 och 8-2 i halvtid. Vi var alla överens om att det var ett missvisande resultat. Kunde lika gärna stått 5-5- så jämnt var det.

Tredje serien var lika bitande hård som de andra med den skillnaden att BK Södra F tog 3-2 och matchen stod 10-5 inför sista. Kändes långt ifrån avgjort. Vi gjorde en samling inför sista serien där vi pratade ihop oss.

Sista serien var en nagelbitare men allt eftersom rutorna spelades visade vi varför vi är ett topplag. Vi knep starka 5-0 (dock med små marginaler). 15-5 skrevs segern till och sviten är nu 11 raka! Starkast i matchen var vår storspelare Michael Rönnberg med fina 858. Många andra höll en bra nivå vilket bäddade för det fina resultatet.

Matchfakta:

Nu väntar uppehåll till den 16 Januari 2022, då dubbelmatch Jönköping, Rosenlund.

Vi tackar alla sponsorer, följare och spelare för denna succéartade höstsäsong och önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År!!

MVH/Mariedals Bowlingklubb.

Skribent: Thorbjörn Sundqvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Mariedals BK - Bowling
Cai Rönnberg, Tomtegatan 13 A, lgh 1002
50641 Borås

Besöksadress:
Bowlingcafet, Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: 033260485
E-post: This is a mailto link

Se all info