Hoppa till sidans innehåll

Hett Derby!

16 FEB 2019 16:01
En så kallad fyrpoängsmatch mot BBK/Midas gällde denna lördag! Vi väntade oss en spännande och tät match- vilket det också blev....
  • Uppdaterad: 16 FEB 2019 16:01

I höstas fick vi stryk av BBK/Midas efter en synnerligen tät drabbning. Vi gick därför in med fullt fokus. Dessutom ligger en kvalplats till division två inom räckhåll. Fighten står framförallt mellan oss och BBK/Midas!

Första serien drog igång och helt nydragna banor verkade vara vår melodi. Två banpar och totalpoängen i serien gick tidigt till Mariedal. Ivar Rasmussen täckte säkert i sistarutan och behövde få en strike för att vinna med en kägla! Satte den säkert i fickan men den vanliga kägla nr TIO stod envetet kvar= oavgjort i serien och därför vinst med 3-1! 1610 i ren lagslagning är riktigt bra!

I serie två sjönk standarden med nästan 200 käglor när vi hade svårigheter att ställa om efter att oljan flyttat sig längre ner i banan. Vi lyckades ändå ta 2 poäng och ställningen var 5-4 till oss i halvtid. Michael Rönnberg kunde sätta en trippel i sistarutan som gav vinst med 5 käglor i ett av paren. Viktigt.

I den tredje serien hade vi gjort nödvändiga korrigeringar och kunde återigen prestera fin bowling och genom det malde vi snart ner motståndarna och kunde segla ifrån och vinna samtliga banpar! Anspänningen släppte när matchvinsten var säkrad efter tre serier. 10-4 är ointagligt och vi hänger med i en tät tabell och kvalplatsen till tvåan blev än mer realistisk.

Matchfakta:

Michael Rönnberg presterade bäst återigen men vi andra kom närmare och ingen av oss föll igenom. Stark insats. Nu väntar en veckas uppehåll innan upploppsrakan verkligen börjar.

Rasmus och Jonas njuter i sista serien.

Skribent: Thorbjörn Ohlsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Mariedals BK - Bowling
Cai Rönnberg, Klippgatan 16 A
50452 Borås

Kontakt:
Tel: 033260485
E-post: This is a mailto link

Se all info