Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev nr 3 2021

07 MAJ 2021 07:43
Här kommer lite info om vad som händer i klubben
 • Skapad: 07 MAJ 2021 07:43

·        Info från styrelsen:

Det har kommit lite frågor angående subventionering av de nya kläderna, den nivån vi kommer lägga oss på är att man får tillbaka 500 kr för de upp till 18 år och 250 kr för de vuxna/ per kitt. Detta gäller första gången man som medlem köper våra klubbkläder vid ny design. För att ansöka om subventionering så skickas ett mail till This is a mailto link där du behöver uppvisa kvitto för inköpet av kläder samt uppvisa betalning av medlemskap. Och meddela kontonummer och bank.

De kläder vi har kvar av de gamla kollektioner kommer vi sälja ut till ett billigt pris. Håll koll på facebooksidan där Pernilla kommer lägga ut mer info angående det.

·        Hänt sen senast:

Vi har intensivt jobbat med de nya kläderna och shopen har nu öppnat och är öppen tills den 16 maj. Det kommer finnas möjlighet att testa kläder på tisdag den 11e innan träningen. Alternativt maila till This is a mailto link så löser vi det.

·        Kommande evenemang/tävlingar:

Nu på söndag den 9e så kör vi en arbetsförmiddag på banan, vi samlas 09:00 vid Lekevis parkering och jobbar på en stund, fikar och sedan jobbar på en stund till. Ta med fika och en räfsa, större delen av jobbet passar utmärkt med det. Vid mycket dåligt väder så tar vi söndagen den 16 som reservdag.

Tyvärr så kommer vi ställa om Oxtrampen även under 2021. Så vi gör som ifjol och kör den ”digitalt”. Anmälan kommer dyka upp på hemsidan.

I övrigt är MTB och LVG för alla igång för fullt på tisdagar o lvg har även motionsrundor på torsdagar. Happy MTB på lördagsmorgon och lvg start vid grillen på helgmornar.

Vi hoppas vi ses på något av träningstillfällena

·        Övrig info:

Kari Pakkanen har efter årsmötet tagit fram underlag till styrelsen för träningsbidrag. Vi kommer jobba vidare med det och ta fram ett större ramverk som vi har för plan att verkställa f rom 2022. Och då vart vi ska lägga de pengarna som vi (ev) går plus med. Men för att starta arbetet med att stötta våra unga satsande cyklister så har vi beslutat att tävlande cyklist i JR-klassen kan ansöka om att få ett tävlingskitt. Samt ett bidrag om man går på ett cykelgymnasium eller idrottsgymnasium med inriktning cykel på 2500 kr/termin och detta för 2021. Gå in på hemsidan och mer info finns under föreningen/ träningsbidrag.

Skribent: Pontus Söderman
Epost: This is a mailto link

Träningar:

 • Tisdagar 18:00 Leksbergs skola, sockenvägen 11
  • MTB för alla
  • Landsväg för alla
 • Torsdagar 18:00, Leksbergsrondellen
  • Landsväg 2 olika fartgrupper
 • Lördagar 08:00, Leksbergsrondellen
  • Happy MTB
  • Distanspass Landsväg
 • Söndagar 09:00, Leksbergsrondellen
  • Distanspass Landsväg

Gilla Mariestadcyklisten på Facebook:

 Till 30k hemsida klicka här

 

Postadress:
Mariestadcyklisten - Cykel
Marmorvägen 6
54236 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kassor@mariestadscyk...

Se all info

Guld Sponsorer:

Silver Sponsorer:

Brons Sponsorer:

Om du som medlem går in med Mariestadcyklistenkläder på Kinnekullegården så får du 10 %!!