Hoppa till sidans innehåll

MTB för alla i fara, vi måste få mer ledare!

26 MAR 2020 12:24
  • Uppdaterad: 26 MAR 2020 12:24

Hej, i förra veckan skickades det ut en fråga via mail, hemsida och Facebook om vilka som kan tänka sig att hjälpa till som ledare och hjälpledare för MTB-för alla.

Till dagens dato har vi fått in 3 namn på ledare och 3 namn på hjälpledare. Som det ser ut nu så kommer vi vara tvungna att ställa in MTB för alla under vårterminen -20, vilket skulle vara ett extremt avbräck för klubben och alla de som vill komma ut och få lite hjälp med sin cykling.

Det är under våren 8 träningstillfällen som börjar den 21 april, vi ser gärna att man kommer och är behjälplig på de tillfällen man kan istället för inget., även om man bara kan någon enstaka gång.

Vi behöver få klart med vilka som kan vara ledare senast den 1 april, och ju mer vi är desto enklare och roligare blir det.

Som det stått innan så planeras en kickoff den 14e för alla ledare och hjälpledare, för att man ska känna glädje och trygghet i att kunna hjälpa våra barn och ungdomar i sin cykling och utveckling. Och så man får bra koll på hur en träning kan se ut och vad man kan göra för att hjälpa till.

 

//Styrelsen

Skribent: Pontus Söderman
Epost: This is a mailto link

Gilla Mariestadcyklisten på Facebook:

 

Till 30k hemsida klicka här

 

Postadress:
Mariestadcyklisten - Cykel
Marmorvägen 6
54236 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kassor@mariestadscyk...

Se all info