Hoppa till sidans innehåll

Mariestadcyklistens nyhetsbrev våren -21

02 MAR 2021 08:26
  • Skapad: 02 MAR 2021 08:26

·        Info från styrelsen:

Arbetet med våran lokal fortskrider, i detta nu så är den utriven och vi väntar på besked om vilket ytskikt som ska installeras.

 

·        Kommande evenemang/tävlingar:

Den 28 mars kl 15:00 så kommer vi ha årsmötet, det kommer ske digitalt och då krävs en anmälan för att få länken skickad till sig. Mer info finns på hemsidan.

Även om corona-pandemin har tävlingssäsongen i sitt grepp än så länge så väljer vi att blicka framåt med posetiva ögon och hoppas på en lättning. Så vi har ansökt om att få arrangera Oxtrampen den 6 juni, MTB-racet den 11 september och en nyhet som vi kör på prov en öppen KM-serie på landsväg som går, 4 augusti Lugnåslinjet 48 km, 18 augusti 48an tempot 14 km och 1 september Tidavadslinjet 39 km.

 

·        Övrig info:

Efter årsmötet så kommer vi ha 2 vakanta platser i styrelsen, om du är sugen på en roll i styrelsen eller vill nominera någon så kontakta någon i styrelsen (kontaktuppgifter finns på hemsidan).  Det är ca 6 möten per år.

Arbetet med de nya klubbkiten har tyvärr dragit ut på tiden, vi vill gärna få in tips på sponsorer. Så om du har något tips så motages det tacksamt.

 

PS Glöm inte att betala in medlemsavgiften, 300 kr för enskild och 450 kr för familj (boende under samma tak) till bg. 280-0100 och märk betalningen med ”medlem”

Skribent: Pontus Söderman
Epost: This is a mailto link

Gilla Mariestadcyklisten på Facebook:

 

Till 30k hemsida klicka här

 

Postadress:
Mariestadcyklisten - Cykel
Marmorvägen 6
54236 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kassor@mariestadscyk...

Se all info