Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Köp & Sälj"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Köp & Sälj


Denna "Gästbok" är till för privatpersoner som vill annonsera om varor som önskas säljas eller köpas. Ange ditt namn i annonsen, och glöm inte att lägga med e-post eller telefonnummer så du kan bli kontaktad. På "säljes-annonser" ska begärt pris anges.

En annons ligger kvar 3 månader om inte du hör av dig och begär att den ska plockas bort tidigare. Överenskommelse om längre annonstid kan också göras. I båda fallen kontaktas webmaster på e-post This is a mailto link som även vid behov kan göra ändring i annons som blivit felaktig.

Företagare som önskar annonsera på MRK's webplats kan kontakta kansliet på e-post This is a mailto link för hänvisning till kontaktperson.

Sidan övervakas regelbundet och oseriösa inlägg kommer att raderas. Gästboken har en verifieringsfunktion nedan som säkerställer att det inte förekommer meddelanden av spam-karaktär. 

Vi hoppas att ni får nytta och nöje av denna annonssida!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
 

 

Gilla oss på Facebook!
fb-logotype

 

Antal besökare sedan
2010-04-30:

 

Postadress:
Mariestads RK - Ridsport
Fors Brunnsberg 2
54293 Mariestad

Kontakt:
Tel: 050135535
E-post: This is a mailto link

Se all info