Hoppa till sidans innehåll

Styrelseinformation oktober-december

2018-01-10 10:08
Här kommer en sammanfattning av verksamheten och besluten gällande oktober till december 2017.
  • Uppdaterad: 2018-01-10 10:08

Så har ett nyår passerat och styrelsen laddar för ett nytt verksamhetsår 2018. Från det gångna årets slut lämnas rapporten att klubben har en bra utveckling och att vi går mot ljusnande tider i flera bemärkelser.

Elevantalet är under positiv utveckling och det ekonomiska läget ser alltmer stabilt ut. Styrelsen konstaterar mycket nöjt att det hörs många goda omdömen om våra instruktörer och stallpersonal som gör ett riktigt hästjobb i den dagliga verksamheten och bidrar till den fina utvecklingen! Ett stort tack riktas också till alla ideella krafter som bidragit på olika sätt under året!

Styrelsen ser naturligtvis också en del utmaningar att lösa för 2018. Några av utmaningarna är att det fortsatt behövs en del större investeringar i anläggningen, samt att vi behöver marknadsföra vår verksamhet ännu bättre för att fortsätta locka nya elever till anläggningen. Det finns även ett stort behov av att få fram någon eller några som kan tänka sig att arbeta för ökad sponsring till föreningen, men med positiva vindar i ryggen är det alltid lättare att ta sig an sådana digra uppgifter.

Avslutningsvis ges en påminnelse till våra medlemmar att föreningens årsmöte närmar sig med stora steg. Styrelsen har i år planerat att hålla årsmöte den 18 februari 2018. Alla som löst medlemskap i föreningen är välkomna till mötet, och det rekommenderas att närvara eftersom årsmötet är föreningens högsta beslutande organ och därmed ger var och en ett ypperligt tillfälle att påverka och få reda på vad som händer i vår förening! Mer information och formell kallelse skickas ut framöver.

Väl mött!

/Styrelsen

(Tidigare informationsbrev kan du hitta i Arkivet)

Skribent: Magnus Johansson
Epost: This is a mailto link

Vädret i Mariestad just nu

klart.se

 
 
 
 Externa RSS-feeds mm:
  

 
 

 

Gilla oss på Facebook!
fb-logotype

 

Antal besökare sedan
2010-04-30:

 

Postadress:
Mariestads RK - Ridsport
Fors Brunnsberg 2
54293 Mariestad

Kontakt:
Tel: 0501-35535
E-post: This is a mailto link

Se all info