Hoppa till sidans innehåll

Styrelseinformation April

18 MAJ 2018 10:26
Rapport från styrelsen angående april månads projekt och planer. Utöver detta sker naturligtvis löpande ledning av klubbens verksamhet tillsammans med personal och kommittéer.
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2018 10:27

Ridskolan: Äger just nu 13 hästar. Gulleman, som vi har till låns, ska åka tillbaka i början av Maj till sitt “jobb” på High Chaparall. Behov finns av ytterligare en stor häst.
Satsar hårt på ridborgarmärket och kommer att hålla ett antal tillfällen där man får rida upp för märket under våren. Företag och idrottsföreningar ska bjudas in.
Den gamla hästtransporten är såld och en ny är beställd. Den är typad på 1800 kg. 

Ridhusbotten: Underlaget i stora behöver bytas. Kommitteerna har kallats till möte för att diskutera vilket underlag som är mest lämpligt. Därefter tar styrelsen/anläggningskommitten in synpunkter från kringliggande anläggningar. Det är kommunen som bekostar bytet av ridhusbotten men vi har inte fått något säkert ja från dem ännu. Det kommer efter att vi har inkommit med offerter, vilket vi hoppas kunna göra i maj månad.

Översiktsplan 2030: Vi har lämnat ett yttrande till kommunen angående  Översiktsplan 2030. Detta eftersom planen nämner att ta ridklubbens mark i anspråk, vilket vi givetvis vill förhindra.

Idrottsgalan 2018: Planeringen är i full gång. Sätt redan nu av helgen 1-2 september i almanackan.

Medlemsförslag gällande hoppning i ridhusen: Linda ändrar i ridhusschemat så att det alltid är hoppning tillåtet i ett ridhus när båda ridhusen är lediga.

Medlemsförslag gällande underhåll av ridbana: Denna punkt flyttas till nästa möte.

Skribent: Magnus Johansson
Epost: This is a mailto link

Vädret i Mariestad just nu

klart.se

 
 
 
 Externa RSS-feeds mm:
  

 
 

 

Gilla oss på Facebook!
fb-logotype

 

Antal besökare sedan
2010-04-30:

 

Postadress:
Mariestads RK - Ridsport
Fors Brunnsberg 2
54293 Mariestad

Kontakt:
Tel: 0501-35535
E-post: This is a mailto link

Se all info