Hoppa till sidans innehåll

Vill du vara med och skapa GULDKANT?

28 SEP 2020 19:03
Ridklubben drivs av sina medlemmar - för sina medlemmar. Det är vad vi gör tillsammans som avgör hur bra vår förening är. Nu vill vi ge dig chansen att vara med och sätta guldkant på ridklubbens arbete.
  • Skapad: 28 SEP 2020 19:03

Du som vill vara med och bidra swishar valfritt belopp till ridklubbens swishnummer 123 553 4136 och märker betalningen med Guldkant. Du som bidrar med 200 kr eller mer (/år) får ditt namn på en hederstavla i cafeterian. Samtidigt skickar du ett mail till This is a mailto link med ett förslag på vad du tycker vore en bra sak att lägga guldkantspengarna på.

Halvårsvis kommer vi att sammanställa önskningarna och den totala summan vi har fått in, och sedan kommer alla som har bidragit att få vara med och rösta på vad pengarna ska användas till. Det skulle kunna vara ett nytt hinder, dekorationer till utemiljön eller nya möbler till cafeterian. Eller så har du ett annat bra förslag, allt från nya grepar i ridhusen till inköp av en ny ridskolehäst eller en fyrhjuling! Det finns säkert oändligt många bra ideer!

Första sammanställningen av era förslag kommer att göras omkring 1 januari och publiceras på hemsidan och Facebook. Så swisha en slant idag och var med!

Skribent: Magnus Johansson
Epost: This is a mailto link

Vädret i Mariestad just nu

klart.se

 
 
 
 
 

 

Gilla oss på Facebook!
fb-logotype

 

Antal besökare sedan
2010-04-30:

 

Postadress:
Mariestads RK - Ridsport
Fors Brunnsberg 2
54293 Mariestad

Kontakt:
Tel: 050135535
E-post: This is a mailto link

Se all info