Hoppa till sidans innehåll

Krav på Grönt eller Ljusblått Kort vid Mini-Clear Round och Lingondressyr fr.o.m. 2015

13 MAR 2014 13:22
Som tidigare meddelats tog på årsmötet beslut om att Grönt Kort ska vara ett grundkrav för deltagare på våra klubbtävlingar fr.o.m. 1/1-2015. Detta var ett första steg i föreningens säkerhetsarbete, och nu tar vi steg två gällande Mini-Clear Round och Lingondressyr.
  • Skapad: 13 MAR 2014 13:22

När det gäller Ridskolans arrangemang Mini-Clear Round respektive Lingondressyr kommer ett liknande krav att införas från samma datum; deltagaren (eller dennes medföljande förälder eller motsvarande när det gäller barn upp t.o.m. 12 år) ska antingen ha Grönt Kort eller ha deltagit i speciell "Framhoppningskurs" arrangerad av Ridskolan. Alla som gått denna kurs kommer erhålla diplom och ett s.k. Ljusblått Kort som är MRK's interna bevis på genomförd utbildning.

Samtliga som deltog vid den redan tidigare i år arrangerade kursen kommer att få dessa kort med namn, årtal och underskrift av kursledarna.

Planering för tillräckligt antal utbildningar innan kravet införs kommande årsskifte har nu påbörjats, och tillfällen kommer att utannonseras på hemsidan.

Relaterad info; "Krav på Grönt Kort vid klubbtävlingar etc från 1/1-2015"

Skribent: Magnus Johansson
Epost: This is a mailto link

Vädret i Mariestad just nu

klart.se

 
 
 
 
 

 

Gilla oss på Facebook!
fb-logotype

 

Antal besökare sedan
2010-04-30:

 

Postadress:
Mariestads RK - Ridsport
Fors Brunnsberg 2
54293 Mariestad

Kontakt:
Tel: 050135535
E-post: This is a mailto link

Se all info