Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsberättelse 2010


VERKSAMHETSBERÄTTELSE

för Mariestads Ridklubbs fälttävlanskommitté

2010

 

Fälttävlanskommittén har under året bestått av Anita Odhner-Källgård, sammankallande, Eva-Britt Bolin, Anna-Karin Beiron, Elisabeth Magnusson, Annika Hultén och Sven Andrae.


Kommittén har under året haft 7 möten. Kommittén har under året anordnat två lokala fälttävlan. Båda dessa tävlingar innehöll en endagars 0.90 m klass för häst och en tvådagars 0.70 m och en 0.80 m klass för ponny. Båda tävlingarna hade ett stort antal startande och klubben fick många lovord för fina banor och väl genomförda tävlingar.

 

I samband med  den lokala tävlingen den 28-29 augusti, anordnades KM i fälttävlan för Mariestads Ridklubb. Klubbmästare på häst blev Amanda Staam på Fernando LM. Klubbmästare ponny för ryttare 14-18 år blev Martina Odhner-Källgård på Joy och för ryttare upp till 13 år Anna Ahrle på Hajer.

 

Mariestads Ridklubb deltog  med ett lag i  Lag SM för ponny som avgjordes vid Örebro Fältrittklubb. Laget bestod av Linda Bolin på Jouline, Elin Dahlström på Capri, Martina Odhner-Källgård på Joy, Rebecka Odhner-Källgård på Tornado och Charlotte Cedermark på Nicencurley. Charlotte var inlånad från Skaraborgs Ponnysällskap. Laget slutatde på en 11 plats av 23 startande lag Bäst gick det för Linda Bolin på Jouline som fick en individuell 12:te placering av 66 startande i p 0.80 m-klassen.

 

Några av klubbens ryttare har dessutom haft många individuella placeringar under året på olika tävlingar. Bla  ingick Amanda Staam på Higlander FLT i bronslaget vid YR-EM . Hon var också trea i seniorklassen vid tävlingar i polska Strzegom. Rebecka Odhner-Källgård på  Tornado blev DM mästare på ponny.

 

Roligt att notera är, att det verkar finnas ett ökat intresse för fälttävlan i Mariestads Ridklubb.

 

                                                                                 Fälttävlanskommittén 

 

Uppdaterad: 08 MAR 2011 19:10 Skribent: Helen Källgård

Vädret i Mariestad just nu

klart.se

 
 
 
 
 

 

Gilla oss på Facebook!
fb-logotype

 

Antal besökare sedan
2010-04-30:

 

Postadress:
Mariestads RK - Ridsport
Fors Brunnsberg 2
54293 Mariestad

Kontakt:
Tel: 050135535
E-post: This is a mailto link

Se all info