Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Skeberganyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Skeberganyheter


P6170095 

 

 

Ansvarig för bokningar av Skeberga är Li Löfstrand

tel 070-586 52 05

 

Jubilar med vind i seglen!

 

Den 16 juni ordnades på Skeberga den första av två stora fester för att fira vår 100-åriga förening.

Det började på eftermiddagen med skattjakt för alla barn, men p.g.a regnskurar blev det svårt att genomföra fler aktiviteter för den yngre generationen.

Många prövade lyckan vid chokladhjulet, pilkastningen och luftpistolskyttet (som vanns av Markus Rudhager :-).

Under dagen lade båtar till vid bryggan och vid 18-tiden anlände buss från Mariestad med fler förväntansfulla medlemmar.

Örjan och Mattias tillagade helstekt gris och kl.19.00 satte vi oss till bords och åt mycket gott kött och potatissallad med tillbehör medan himlen öppnade sig.

Efter kaffe och god jubileumstårta följde mingel där många gamla seglarminnen åter kom till ytan. Coverbandet Knickedickz stod för musiken under kvällen.

MSK uppvaktades med gåvor och tal från Värmland-Västergötlands Seglarförbund, Mariestads Båtgårdsförening och närliggande båtklubbar kring Vänern; Mariestads Motorbåtklubb, Vänersborgs SS, Sjötorps SS, Amnehärads Båtklubb och Segelsällskapet Westgötarne Lidköping.

Svenska Seglarförbundet delade ut sin guldplakett till klubben och Michael Collberg fick förbundets silverplakett för sina många fina seglarinsatser.

MSK själva delade ut jubileumsplaketter till eldsjälar inom föreningen som under många år med liv och lust på olika sätt jobbat för att hålla klubben "flytande".      Ett grattis ,från oss som ofta tillbringar våra sommardagar på Skeberga, till Alf och Åke Karlsson som också fick plaketten men inte kunde närvara. Även er insats genom åren har varit ovärderlig. 

Vi tackar alla som på olika sätt hjälpte till att göra festen till en minnesvärd tillställning och givetvis ett stort tack till alla er som kom ut till den vackraste platsen som finns.(?) 

Skebergakommittén/Susanne Johansson

(Tack även till Jonny och Ulla med flera som gör så mycket för Skeberga i det tysta.)

 

Inga nyheter är skapade

Torsö Runt 2021.

Läs mer här!

 

Vi behöver din epost

 

SSF_SEGLARSKOLA_logga 

 

svenska_sjo_banner_300x250

Postadress:
Mariestads SK - Segling
Conny Löfstrand, Hemmingstorp 543
54292 Mariestad

Besöksadress:
Hamngatan 55
54230 Mariestad

Kontakt:
Tel: 050119751
E-post: kontakt@msksail.se

Se all info