Hoppa till sidans innehåll

Grisen GRYMT


Grisen Grymt - ja denna lilla varelse kom till världen en dag under hösten 2014 - Henry Djurbäck tyckte nämligen att det vore kul att uppmärksamma alla oss i klubben som gjorde grymma prestationer - är inte det en grymt kul idé?!

Pontus Karlsson var den förste att erövra Grisen efter fina resultat på DM det året. Sedan har Grisen vandrat vidare, ganska anonymt, och det vill vi ändra på nu! Tanken är alltså att grisen skall vandra runt - ofta - och varje ny mottagare skall få ett uppmärksammas på Facebook, Instagram och hemsida.

Så du som blir lycklig innehavare av Grisen - så här kan du tänka i jakten på en ny mottagare: Har någon gjort en prestation utöver det vanliga? Vunnit något stort? Bommat någon grymt men ändå kommit i mål godkänd? Eller rent av bara gjort en grymt stark insats i Markbygdens färger? Det är du som innehavare som bestämmer!

Ambitionen är att grisen skall få en ny "ägare" minst en gång i månaden - gärna oftare för det innebär att det finns en ny grym insats att hylla! Under vintern är det styrelsen som har hand om den och som sedan avgör vem som "vinner" den först under året. Därefter är det alltså varje "vinnare" som har ansvaret att Grisen vandrar vidare. När ny "vinnare" är utsedd så skall ett foto tas på ny mottagare och en kort motivering skrivas av givaren så att det kan uppmärksammas av oss alla. Bild och text skickas till Marina - This is a mailto link eller 0722-400 678.

Uppdaterad: 03 SEP 2019 07:33 Skribent: Marina Axelsson
E-post: This is a mailto link

 

Tränings- och tävlingsprogram hösten 2021

 

Tält- och vimpelansvariga


Sörens tävlingsstatistik


GRYMT 2021 

 

 
 Länk till Eventor
 

 Länk till Orientering.se

 

Länk till Sisu Idrottsutbildarna

 

Postadress:
Markbygdens OK - Orientering
Anders Andersson, Brantalid 14
51156 Kinna

Besöksadress:
Kristin Hansson, Flohult Storegården 12
51199 Sätila

Kontakt:
Tel: +46735235816
E-post: info@markbygdensok.s...

Se all info

Våra sponsorer 2020

 

 

Negativ logga Sparbanken Sjuhärad 

  

Sponsor Forsbergs

 

Sponsor Markbladet

 

Sponsor MM

 

Sponsor Air Control