Hoppa till sidans innehåll

Markbygdens aprilutmaning

31 MAR 2021 21:33
Häng med på en utmaning i april och tävla om fina priser samtidigt som vi hjälps åt att få igång lite extra pepp i vårträningen!
  • Uppdaterad: 31 MAR 2021 21:33

Nu är vi snart inne i april månad och våren börjar smyga sig på, en tid som vi brukar fylla helgerna med tävlingar ute på soliga åkrar och i fina skogar runt om i landet. Men än så länge verkar vi få vänta med det lite till. Därför tänkte vi nu erbjuda en liten virtuell aprilutmaning för att vi tillsammans ska få lite extra motivation såhär på vårkanten! Så häng med på MARKBYGDENS APRILUTMANING!

Den kommer bestå av tre olika delmoment som kommer att sträcka sig över april månad. Tävlingarna kommer att följas upp via Strava som är en app där man kan logga sina träningspass och även se hur ens vänner och klubbkompisar tränar.

De tre delmomenten är följande:

  • 1-5 april Påskfemman(5K) – Spring eller gå ett pass på minst 5km någon gång under helgen. Valfri runda som passar dig, kan såklart vara en del av ett längre pass.
  • 5-18 april Höjdmeter utmaningen – Få in så många höjdmeter som möjligt i dina pass under två veckor. För att klara utmaningen ska du ta minst 1000hm, men flest vinner!
  • 19-30 april Segment utmaningen – En trailrunda någonstans i Mark kommer läggas ut på Strava som ett segment den 19:e, alla som är med har då två veckor på sig att springa rundan.

Alla som deltar samlar poäng på varje utmaning till ett totalpris, ett för bästa dam och ett för bästa herr. Klarar du alla utmaningar har du även chansen att vinna utlottade priser. 

Du kan välja om du vill gå eller springa under de olika utmaningarna men tänk på att markera passet som ”run” i Strava.

För att delta behöver du ha ett konto på Strava, detta skapar du enkelt via strava.com. Det går att registrera träningspassen både med GPS-klocka men även genom att logga med mobilen via deras app. För att vara med i tävlingen krävs det att du går med i Markbygdens OKs grupp på Strava, denna hittar du genom att gå in under fliken explore och clubs och söker efter Markbygdens OK. Du behöver även gå med i April 5K Challange för den första utmaningen som finns i Strava, även denna kan hittas under fliken explore.

Anmälan: För att vara med i APRILUTMANINGEN så kontaktar du Filip Andersson (0702943530) eller Anne Hansson (0730324490) för att anmälda dig. Dock senast 5/4 då det är sista dagen man har chans att hinna delta i första delmomentet. Om något krånglar eller ni vill ha tydligare instruktioner för hur Strava fungerar så är det bara att höra av sig till någon av oss. 

Mer information om de olika delmomenten kommer på dagen dessa drar igång!

Skribent: Anne Hansson
Epost: Adressen Gömd

 

Tränings- och tävlingsprogram våren 2021

 

Tält- och vimpelansvariga


Sörens tävlingsstatistik


GRYMT 2021 

 

 
 Länk till Eventor
 

 Länk till Orientering.se

 

Länk till Sisu Idrottsutbildarna

 

Postadress:
Markbygdens OK - Orientering
Anders Andersson, Brantalid 14
51156 Kinna

Besöksadress:
Kristin Hansson, Flohult Storegården 12
51199 Sätila

Kontakt:
Tel: +46735235816
E-post: info@markbygdensok.s...

Se all info

Våra sponsorer 2020

 

 

Negativ logga Sparbanken Sjuhärad 

  

Sponsor Forsbergs

 

Sponsor Markbladet

 

Sponsor MM

 

Sponsor Air Control