Hoppa till sidans innehåll

Stark insats av Albin

29 SEP 2018 20:31
På IK Uvens medeldistans visade Albin Andersson vilken kapacitet han har. Trots att han har haft problem med en hälsena i princip hela året och egentligen bara kunnat löpträna ordentligt den senaste månaden tog han hem segern i stark konkurrens.
  • Skapad: 29 SEP 2018 20:31

Det var flera meriterade löpare som var med. Bland annat Vetle Ruud Bråten som har flera Tiomilasegrar med IFK Göteborg och är bland de 10 bästa på sverigelistan.

Albin låg bra till under hela loppet och mot slutet var han uppe på andra plats, men då gjorde han en liten miss, tappade tid mot ledaren och en placering. Detta verkar ha taggat honom, för sen tryckte han på för fullt och tog fyra raka sträcksegrar på de kontroller som var kvar och kunde bärga segern med några sekunders marginal.

Riktigt roligt också att Ivar Sörqvist vid flera tillfällen i höst har visat att han är tillbaka efter några år då inte kroppen fungerat som den ska. Den här gången räckte det, utan att göra ett perfekt lopp, till 10:e plats, drygt 2 minuter efter Albin.

Som kuriosa kan nämnas att Albin hade varit snabbast på upploppet också om inte Olle Sörqvist, som testade H21-banan visat att han är klubbens bäste spurtare och tryckte till Albin med en sekund.

Skribent: Bertil Åkesson
Epost: This is a mailto link

 

Träningsprogram hösten 2018

 

Tält- och vimpelansvariga


Tävlingsstatistik


Ställning Natt 7:an 2017/2018

 

 
 Länk till Eventor
 

 Länk till Orientering.se

 

Länk till Sisu Idrottsutbildarna

Postadress:
Markbygdens OK - Orientering
Anders Andersson, Brantalid 14
51156 Kinna

Kontakt:
Tel: +46705141370
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra sponsorer 2018

 

 

Negativ logga Sparbanken Sjuhärad 

  

Sponsor Forsbergs

 

Sponsor Markbladet

 

Sponsor MM

 

Sponsor Air Control