Hoppa till sidans innehåll

Årets Markbygdspriser 2021 den 3/12

15 NOV 2021 21:05
Årets Markbygdspriser skall avgöras. Gör din röst hörd och nominera!
  • Uppdaterad: 15 NOV 2021 21:05

För tredje året i rad är det nu dags att börja nominera de orienterare från Mark som har haft en grym säsong 2021 på olika sätt. För att bli nominerad behöver man inte bara har gjort bra prestationer med en karta i handen, utan att ha gjort prestationer för MBOK som klubb är tillräckligt för en nominering. Under Markbygdens säsongsavslutning med Taco-myset kommer en prisutdelning ske för den bästa markbygdaren, kompisen, stjärnskottet och prestationen. 1 vinnare i fyra olika kategorier alltså!

Tävlingen går till så här att du som markbygdare ska nominera en orienterare från Markbygdens OK till en viss kategori som du tycker denne person har utmärkt sig i. I år kommer det vara 4 olika kategorier att välja mellan. Juryn bestående utav styrelsen kommer att plocka ut nominerade i varje kategori och sedan bestämma vinnaren i varje kategori förutom Årets Markbygdare. I denne kategori kommer medlemmarna i Markbygden rösta fram segraren på Avslutningen. Om en person får många nomineringar i en kategori ökar självklart chansen att vinna och ropas då upp på Avslutningen. En person kan bli nominerad i samtliga kategorier och man kan nominera flera olika personer till alla kategorier. Man kan nominera på samtliga forum som Markbygden är med i, som tex Instagram och Facebook. Nomineringar tas även emot på SMS till numret 0723005488, till Marcus.

Segrarna utlovas ett grymt pris!

Årets kategorier är:

  • Årets stjärnskott:

Här ska du nominera en ung orienterare som du anser har en brant utvecklingskurva uppåt.

 

  • Årets kompis:

Här ska du nominera en person som utmärker sig genom att ha varit vara extra snäll och ”Fair-Play” under året på både tävlingar och träningar och som har hejat på och taggat upp sina närstående orienterare.

 

  • Årets prestation:

Här ska du nominera en person som har gjort en stor prestation under året. Kan vara en prestation som är jättebra eller en tuff bedrift som kan anses vara väldigt svår att uppnå. Prestationer som seger i O-ringen, godkänd målgång efter en timmes lång bom eller springa ikapp en världsmästare i orientering på en spurt etc. kan anses vara årets prestation. Här ska du inte bara ge ett namn utan också vilken prestation, personen i fråga har gjort.

 

  • Årets ”Markbygdare":

Här ska du nominera den personen som utmärkt sig mest under året och som det har gått bäst för. Årets Markbygdare kan även vara en person som har gjort något bra för MBOK, inte bara tränings-/tävlingsprestationer. Kommer du på Avslutningen kommer du även att kunna rösta fram segraren.

Ser du en orienterare från Markbygdens OK som har presterat inom en av dessa kategorier så tveka inte att höra av dig till styrelsen. Kanske så vinner just du ett pris? Sista dagen för att nominera är den 29/11.

Skribent: Marcus Ragnarsson
E-post: Adressen Gömd

 

Tränings- och tävlingsprogram hösten 2021

 

Tält- och vimpelansvariga


Sörens tävlingsstatistik


GRYMT 2021 

 

 
 Länk till Eventor
 

 Länk till Orientering.se

 

Länk till Sisu Idrottsutbildarna

 

Postadress:
Markbygdens OK - Orientering
Anders Andersson, Brantalid 14
51156 Kinna

Besöksadress:
Kristin Hansson, Flohult Storegården 12
51199 Sätila

Kontakt:
Tel: +46735235816
E-post: info@markbygdensok.s...

Se all info

Våra sponsorer 2020

 

 

Negativ logga Sparbanken Sjuhärad 

  

Sponsor Forsbergs

 

Sponsor Markbladet

 

Sponsor MM

 

Sponsor Air Control