Hoppa till sidans innehåll

Markbygdspriset 2020 avgörs på måndag!

02 FEB 2021 16:16
Markbygdspriset 2020 avgörs på årsmötet!

Nu är det hög tid att samla in de sista nomineringarna till de fyra olika kaategorierna, där fyra vinnare kommer utses. Vinnarna presenteras på måndag.
  • Skapad: 02 FEB 2021 16:16

På måndag är det dags för årsmöte och då offentliggörs också vilka som blir vinnare i Markbygdspriset 2020. Dessutom blir det en spännande omröstning under mötes gång för att utse Årets Markbygdare av oss medlemmar. De fyra olika kategorierna ser du nedan. Gör din röst hörd! Sicka ett sms till Marcus på 0723-005488 eller lämna din röst/nominering i kommentarsfältet på Facebook.

/Marcus

Tävlingen går till så här att du som Markbygdare ska nominera en orienterare från Markbygdens OK till en viss kategori som du tycker denne person har utmärkt sig i. I år kommer det att vara 4 olika kategorier att välja mellan. Juryn bestående av styrelsen kommer att bestämma topp 5 i varje kategori och sedan bestämma vinnaren i varje kategori förutom Årets Markbygdare. I denna kategori kommer medlemmarna i Markbygden rösta fram segraren under årsmötet på måndag. En person kan bli nominerad i samtliga kategorier och man kan nominera flera olika personer till alla kategorier. 

Årets kategorier är:


  • Årets stjärnskott

Här ska du nominera en ung orienterare som du anser har en brant utvecklingskurva uppåt.


  • Årets kompis

Här ska du nominera en person som utmärker sig genom att ha varit vara extra snäll och ”Fair-Play” under året på både tävlingar och träningar och som har hejat på och taggat upp sina närstående orienterare. 


  •  Årets prestation

Här ska du nominera en person som har gjort en stor prestation under året. Kan vara en prestation som är jättebra eller en tuff bedrift som kan anses vara väldigt svår att uppnå. Prestationer som seger i O-ringen, godkänd målgång efter en timmes lång bom eller springa ikapp en världsmästare i orientering på en spurt etc. kan anses vara årets prestation. Nytt för i år är att själva prestationen inte behöver ha skett under just tävlings-/träningstillfället utan det kan vara vilken prestation som helst. Här ska du inte bara ge ett namn utan också vilken prestation, personen i fråga har gjort.


  •  Årets ”Markbygdare"

Här ska du nominera den personen som utmärkt sig mest under året och som det har gått bäst för. För att vinna denna kategori behöver man i år inte ha utmärkt sig under själva tävlingsmomentet, utan det räcker att ha varit framstående i klubben på andra sätt. Segraren i denna kategori kommer att röstas fram när vi alla kan träffas tillsammans igen, utav deltagarna.

Skribent: Marina Axelsson
E-post: This is a mailto link

 

Tränings- och tävlingsprogram hösten 2021

 

Tält- och vimpelansvariga


Sörens tävlingsstatistik


GRYMT 2021 

 

 
 Länk till Eventor
 

 Länk till Orientering.se

 

Länk till Sisu Idrottsutbildarna

 

Postadress:
Markbygdens OK - Orientering
Anders Andersson, Brantalid 14
51156 Kinna

Besöksadress:
Kristin Hansson, Flohult Storegården 12
51199 Sätila

Kontakt:
Tel: +46735235816
E-post: info@markbygdensok.s...

Se all info

Våra sponsorer 2020

 

 

Negativ logga Sparbanken Sjuhärad 

  

Sponsor Forsbergs

 

Sponsor Markbladet

 

Sponsor MM

 

Sponsor Air Control