Hoppa till sidans innehåll

Träning på tisdag och torsdag

02 SEP 2019 23:29
Den här veckan kan man träna orientering både på tisdag och torsdag.
  • Skapad: 02 SEP 2019 23:29

På tisdagens ungdomstränig i Örby finns banor för vit-(lätt), gul- (ganska lätt) och orange nivå (ganska svår) att välja på. Även vuxna som vill träna har möjlighet att ta en bana. Träningen är vid OK Marks klubbstuga som ligger på vägen mellan Örby och Torestorp. Sväng av vägen strax efter Två skyttlar och kör ca 200 m och sedan ligger parkeringen in till vänster. Träningen börjar klockan 18.00. Vill man samåka från Skene kan man komma till pendelparkeringen vid järnvägsövergången i Skene klockan 17.40.

Förutom träningen början även orienteringskursen för vuxna på samma ställe. Det är 9 anmälda, men om det är någon mer som är sugen på att vara med är det bara att haka på. Första gången blir det en kartpromenad, där vi tittar på hur olika föremål i naturen är avbildade på kartan.

På torsdag är det dags för Markbygdsträning. Den här gången är det vanliga banor på gul- (ganska lätt), orange- (ganska svår) och svart nivå (svår). Det kommer att sitta SportIdentenheter ute, så ta gärna med löparbrickan (går att låna). Samlingen är vid Lekvads Gård i Berghem. Kör Rv 41 mot Varberg. Sväng in på Lekvadsvägen, strax söder om avfarten till Berghem, vid vägskylt Desarehult. Kör 1 km och sväng sedan in vänster vid allén. Til den här träningen ska man helst anmäla sig i förväg via Eventor.

Skribent: Bertil Åkesson
Epost: This is a mailto link

 

Tränings- och tävlingsprogram hösten 2019

 

Tält- och vimpelansvariga


Tävlingsstatistik


GRYMT 2019 

 

 
 Länk till Eventor
 

 Länk till Orientering.se

 

Länk till Sisu Idrottsutbildarna

 

Postadress:
Markbygdens OK - Orientering
Anders Andersson, Brantalid 14
51156 Kinna

Kontakt:
Tel: +46705141370
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra sponsorer 2019

 

 

Negativ logga Sparbanken Sjuhärad 

  

Sponsor Forsbergs

 

Sponsor Markbladet

 

Sponsor MM

 

Sponsor Air Control