Hoppa till sidans innehåll

Årets Markbygdspriser


2021 är året då vi ser framåt med postiva ögon på ett mer normalt liv och en förhoppningsvis mer framgångsrik orienteringssäsong. Kanske just du får blicka tillbaka på en bra säsong 2021? Då finns nämligen chansen att vinna i någon av kategorierna i "Årets Markbygdspriser". Året Markbygdspriser är en tävling instiftad 2019 av Marcus Ragnarsson där man som orienterare från Markbygdens OK har chansen att bli utsedd av en jury och vinna pris i en eller eller av fyra olika tävlingskategorier, beroende på hur man utmärkt sig under året.

Kategorierna kommer att vara fyra till antalet med fem nomierade i varje kategori.

  • Årets stjärnskott - ska gå till en ung orienterare som juryn anser har en brant utvecklingskurva uppåt
  • Årets kompis - ska gå till en person som utmärker sig genom att vara extra snäll och "Fair-Play" under året på både tävlingar och träningar och som hejar på och taggar upp sina närstående orienterare
  • Årets prestation - ska gå till en person som gör en stor prestation under året. Kan vara en prestation som är jättebra eller en tuff bedrift som kan anses vara väldigt svår att uppnå. Prestationer som seger i O-Ringen, godkänd målgång efter en timmes lång bom eller springa ikapp en välrdsmästare i orientering på en spurt etc. kan anses vara årets prestation
  • Årets Markbygdare - ska gå till den person utmärkt sig mest under året och som det har gått bäst för. Antingen med en karta i handen eller utan karta. Denna kategori är inte endast resultatbaserad utan alla som gör någonting positivt för Markbygden kan nomieras. Segrare kommer att röstas fram utav medelammarna på avslutningen.

Så ser du en orienterare från Markbygdens OK som presterar inom en av dessa kaategorier så tveka inte att höra av dig till juryn på tävlingar eller träningar under året. Kanske så vinner just du ett grymt pris?

Markbygdspriset 2021.pdf

Uppdaterad: 26 MAR 2019 17:25 Skribent: Marina Axelsson
E-post: This is a mailto link

 

Tränings- och tävlingsprogram hösten 2021

 

Tält- och vimpelansvariga


Sörens tävlingsstatistik


GRYMT 2021 

 

 
 Länk till Eventor
 

 Länk till Orientering.se

 

Länk till Sisu Idrottsutbildarna

 

Postadress:
Markbygdens OK - Orientering
Anders Andersson, Brantalid 14
51156 Kinna

Besöksadress:
Kristin Hansson, Flohult Storegården 12
51199 Sätila

Kontakt:
Tel: +46735235816
E-post: info@markbygdensok.s...

Se all info

Våra sponsorer 2020

 

 

Negativ logga Sparbanken Sjuhärad 

  

Sponsor Forsbergs

 

Sponsor Markbladet

 

Sponsor MM

 

Sponsor Air Control