Hoppa till sidans innehåll

Årets Markbygdspriser 2022


Markbygdspriserna är tillbaka år 2022! Nu finns återigen chansen att bli nominerad på grund av goda insatser för klubben. Årets Markbygdspriser är en tävling instiftad 2019 av Marcus Ragnarsson där man som orienterare från Markbygdens OK har chansen att bli utsedd av styrelsen och vinna pris i en eller flera av fyra olika tävlingskategorier. Chansen att bli uppmärksammad finns för alla!


En jury bestående utav styrelsen och ungdomsledarna kommer under säsongen att samla ihop nomineringar i form av namnförslag från alla medlemmar i klubben när man ser att en person utmärker sig på ett visst sätt.
Meningen med priset är inte att den bästa på allt ska vinna utan om man har gjort insatser ovärderliga för klubben så finns chansen att bli nominerad. Så om du skulle vilja nominera en person när du ser att denne förtjänar det, är du välkommen att meddela juryn detta och då får denna person chansen att vinna i en specifik kategori som du nominerar personen till.

Kategorierna kommer i år att vara fyra till antalet.

Årets kategorier är:

 • Årets stjärnskott:
  Ska gå till en orienterare som juryn anser har en brant utvecklingskurva uppåt och har tagit stora kliv under året.

 • Årets kompis:
  Ska gå till en person som utmärker sig genom att vara extra snäll och ”Fair-Play” under året på både tävlingar och träningar och som hejar på och taggar upp sina närstående orienterare.

 • Årets prestation:
  Ska gå till en person som gör en stor prestation under året. Kan vara en prestation som är jättebra eller en tuff bedrift som kan anses vara väldigt svår att uppnå. Prestationer som seger i O-ringen, godkänd målgång efter en timmes lång bom eller springa ikapp en världsmästare i orientering på en spurt etc. kan anses vara årets prestation. Även om man gör prestationer för klubben på annat sätt finns chans att bli nominerad.

 • Årets ”Markbygdare":
  Ska gå till den person som utmärkt sig mest under året. Antingen med en karta i handen eller utan karta. Denne kategori är inte endast resultatbaserad utan alla som gör någonting positivt för Markbygden kan nomineras. Segraren kommer att röstas fram utav medlemmarna på Avslutningen.

Så ser du en orienterare från Markbygdens OK som presterar inom en av dessa kategorier så tveka inte att höra av dig till juryn på tävlingar eller träningar under året. Kanske så vinner just du ett grymt pris?
Nomineringar kan även tas emot till Marcus Ragnarsson på 0723-005488.

Markbygdspriset 2022.pdf

Uppdaterad: 26 MAR 2019 17:25 Skribent: Marina Axelsson
E-post: This is a mailto link

 

Tränings- och tävlingsprogram våren 2022


Tält- och vimpelansvariga


Sörens tävlingsstatistik


GRYMT 2022

 

 
 Länk till Eventor
 

 Länk till Orientering.se

 

Länk till Sisu Idrottsutbildarna

 

Postadress:
Markbygdens OK - Orientering
Anders Andersson, Brantalid 14
51156 Kinna

Besöksadress:
Kristin Hansson, Flohult Storegården 12
51199 Sätila

Kontakt:
Tel: +46735235816
E-post: info@markbygdensok.s...

Se all info

Våra sponsorer 2020

 

 

Negativ logga Sparbanken Sjuhärad 

  

Sponsor Forsbergs

 

Sponsor Markbladet

 

Sponsor MM

 

Sponsor Air Control